Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vissnniowy Sad Lzs Kurów
433 Tactiek 4-4-2
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 38.8
excellent Schieten adequate
average Passen average
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Dačić passt de bal in één keer door. Domenico speelt de bal door. Dällenbach speelt de bal door. Malkov-Chiornyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkov-Chiornyj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Serocki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dačić met een snelle inworp. Dällenbach rent richting de bal. Dällenbach geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Lipták rent richting de bal. Mitrana verovert de bal door een tackle van achteren. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Ouhssine raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olivian komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Woroniecki met een snelle inworp. Tuvaoğlu is nu in balbezit. Tuvaoğlu geeft een hoge lob. Olivian is nu in balbezit. Olivian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Andreoli rent richting de bal. Tuvaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreoli verovert de bal door een tackle van achteren. Dällenbach heeft problemen om de bal te vangen. Dällenbach schiet op doel. Lăscărescu bokst de bal weg.

17e minuut.
Woods geeft de bal voor. Dällenbach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andreoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vissnniowy Sad - Lzs Kurów 1:0

30e minuut.
Richard is nu in balbezit. Andreoli verovert de bal door een tackle van achteren. Andreoli speelt de bal door. Malkov-Chiornyj is nu in balbezit. Malkov-Chiornyj schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Malkov-Chiornyj is nu in balbezit. Malkov-Chiornyj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kitka probeert naar een medespeler te passen. Mitrana is nu in balbezit. Domenico is nu in balbezit. Mitrana verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrana draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Nolfi passt de bal zonder na te denken. Malkov-Chiornyj is nu in balbezit. Malkov-Chiornyj met een sublieme pass. Andreoli rent richting de bal. Andreoli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vissnniowy Sad 31%, Lzs Kurów 69%.
Vissnniowy Sad - Lzs Kurów 1:0

51e minuut.
Tuvaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolfi onderschept slim de pass. Nolfi speelt de bal door. Andreoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Tuvaoğlu geeft een lange en hoge pass. Mitrana is nu in balbezit. Lipták is nu in balbezit. Mitrana verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Dällenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolfi is nu in balbezit. Nolfi probeert naar een medespeler te passen. Andreoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Lipták passt de bal zonder na te denken. Dällenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dällenbach met een sublieme pass. Daar is Dačić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dačić geeft een lange en hoge pass. Lăscărescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Cichoński speelt de bal door. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolfi verovert de bal door een tackle van achteren. Olivian verovert de bal door een tackle van achteren. Olivian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Richard kopt de bal weg. Olivian rent richting de bal. Olivian passt de bal zonder na te denken. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vissnniowy Sad - Lzs Kurów 1:1

70e minuut.
Kiljan rent richting de bal. Kiljan passt de bal in één keer door. Olivian probeert naar een medespeler te passen. Mitrana rent richting de bal. Mitrana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Tuvaoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Dällenbach onderschept slim de pass. Serocki rent richting de bal. Dällenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Dällenbach speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Andreoli is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vissnniowy Sad - Lzs Kurów 2:1

86e minuut.
Nolfi verovert de bal door een tackle van achteren. Olivian is nu in balbezit. Olivian passt de bal in één keer door. Cichoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichoński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Woods verovert de bal door een tackle van achteren. Woods met een sublieme pass. Kitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dällenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Dällenbach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vissnniowy Sad 46%, Lzs Kurów 54%.
Vissnniowy Sad - Lzs Kurów 2:1