Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vissnniowy Sad FC Netta
433 Tactiek NETTA
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 46.9
excellent Schieten very good
average Passen good
solid Verdedigen good


11e minuut.
Kozubek onderschept slim de pass. Kozubek geeft de bal voor. Măgureanu springt en kopt de bal. Daar is Imbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaercher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vissnniowy Sad - FC Netta 0:1

14e minuut.
Nolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciano onderschept slim de pass. Marciano passt de bal met de wreef. Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kaercher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tontu zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Măgureanu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vissnniowy Sad - FC Netta 0:2

17e minuut.
Mazurczak is nu in balbezit. Imbert is nu in balbezit. Măgureanu verovert de bal door een tackle van achteren. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vissnniowy Sad - FC Netta 0:3

19e minuut.
Daar is Palik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palik passt de bal met de wreef. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap. Kaercher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vissnniowy Sad - FC Netta 0:4

19e minuut.
Woods rent richting de bal. Sap rent richting de bal. Sap geeft een hoge lob. Psaila is nu in balbezit. Psaila draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mazurczak passt de bal zonder na te denken. Măgureanu rent richting de bal. Imbert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Imbert krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolfi probeert naar een medespeler te passen. Palik bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vissnniowy Sad - FC Netta 0:5

34e minuut.
Daar is Dačić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dačić geeft de bal voor. Malkov-Chiornyj maakt een snoekduik en kopt de bal. Andreoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreoli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Psaila is nu in balbezit. Andreoli is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vissnniowy Sad - FC Netta 1:5

36e minuut.
Domenico rent richting de bal. Domenico geeft een hoge lob. Psaila bereikt de bal nog maar net als eerste. Psaila geeft de bal voor. Andreoli krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Huamán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Domenico passt de bal zonder na te denken. Tontu probeert naar een medespeler te passen. Palik bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vissnniowy Sad - FC Netta 1:6

44e minuut.
Măgureanu is nu in balbezit. Nolfi verovert de bal door een tackle van achteren. Nolfi passt de bal in één keer door. Palik rent richting de bal. Palik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fleury komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vissnniowy Sad 65%, FC Netta 35%.
Vissnniowy Sad - FC Netta 1:6

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozubek met de inworp. Grzywocz speelt de bal door. Fleury rent richting de bal. Fleury haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fleury is nu in balbezit. Fleury draait met de bal, schiet en ... Kaercher werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Măgureanu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vissnniowy Sad - FC Netta 1:7

56e minuut.
Psaila kopt de bal weg. Dačić geeft een lange en hoge pass. Daar is Malkov-Chiornyj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malkov-Chiornyj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vissnniowy Sad - FC Netta 2:7

59e minuut.
Inworp. Kozubek met een snelle inworp. Grzywocz speelt de bal door. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Marciano speelt de bal door. Daar is Tontu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tontu met een sublieme pass. Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap. Kaercher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Daar is Marciano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzywocz rent richting de bal. Grzywocz passt de bal met de wreef. Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Inworp. Celeban komt het veld opgelopen. Dhondt komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Psaila is nu in balbezit. Grzywocz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Psaila is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malkov-Chiornyj neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Huamán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vissnniowy Sad - FC Netta 3:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vissnniowy Sad 53%, FC Netta 47%.
Vissnniowy Sad - FC Netta 3:7