Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lzs Kurów FC BARCELONA PL
4-4-2 Tactiek 532
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 53.5
average Schieten excellent
average Passen adequate
adequate Verdedigen excellent


1e minuut.
Ignatescu passt de bal in één keer door. Golia is nu in balbezit. Tuvaoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Golia raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Golia kan niet meer verder spelen. Aslantaş komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Daar is Nuzzolese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toutziaris met een sublieme pass. Tuvaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignatescu rent richting de bal. Ignatescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Di Giovanni is nu in balbezit. Di Giovanni passt de bal zonder na te denken. Fundakowski heeft problemen om de bal te vangen. Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perišić schiet op doel. Lăscărescu bokst de bal weg.

12e minuut.
Ignatescu rent richting de bal. Ignatescu passt de bal met de wreef. Toutziaris speelt de bal door. Perišić is nu in balbezit. Perišić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Fundakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ignatescu is nu in balbezit. Ignatescu passt de bal in één keer door. Di Giovanni is nu in balbezit. Di Giovanni geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Tuvaoğlu rent richting de bal. Ignatescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ignatescu speelt de bal door. Aslantaş is nu in balbezit. Aslantaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ignatescu onderschept slim de pass. Ignatescu met een sublieme pass. Perišić rent richting de bal. Perišić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Kurów - FC BARCELONA PL 0:1

39e minuut.
Perišić heeft problemen om de bal te vangen. Perišić geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Fundakowski de bal onder controle te krijgen. Aslantaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslantaş haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lăscărescu met een sublieme pass. Olivian kopt de bal weg. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana haalt uit met een fantastische trap. Oliver bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Wrzeszcz probeert naar een medespeler te passen. Toutziaris heeft problemen om de bal te vangen. Toutziaris met een sublieme pass. Aslantaş rent richting de bal. Aslantaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lzs Kurów 65%, FC BARCELONA PL 35%.
Lzs Kurów - FC BARCELONA PL 0:1

50e minuut.
Di Giovanni probeert naar een medespeler te passen. Perišić heeft problemen om de bal te vangen. Perišić met een sublieme pass. Aslantaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslantaş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Kurów - FC BARCELONA PL 0:2

50e minuut.
Casertani komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Inworp. Di Giovanni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Richard is nu in balbezit. Ignatescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ignatescu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perišić is nu in balbezit. Perišić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Kurów - FC BARCELONA PL 0:3

65e minuut.
Kasilyan met een sublieme pass. Ignatescu is nu in balbezit. Ignatescu passt de bal zonder na te denken. Aslantaş is nu in balbezit. Aslantaş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perišić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Kurów - FC BARCELONA PL 0:4

78e minuut.
Kitka geeft een hoge lob. Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian probeert naar een medespeler te passen. Mitrana rent richting de bal. Mitrana schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Wrzeszcz met een sublieme pass. Toutziaris rent richting de bal. Toutziaris geeft een lange en hoge pass. Perišić rent richting de bal. Perišić schiet op doel. Lăscărescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Kitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslantaş verovert de bal door een tackle van achteren. Aslantaş passt de bal met de wreef. Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perišić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lzs Kurów 71%, FC BARCELONA PL 29%.
Lzs Kurów - FC BARCELONA PL 0:4