Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarny Lotos Szubienice!
RM Tactiek 541
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 59.4
goed Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen uitmuntend


22e minuut.
Chonov rent richting de bal. Moţatu onderschept slim de pass. Bahamonte onderschept slim de pass. Bahamonte haalt uit met een fantastische trap. Butz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarny Lotos - Szubienice! 0:1

24e minuut.
Davidovici geeft een hoge lob. Pyykkö kopt de bal weg. Bahamonte rent richting de bal. Bahamonte draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kapinos de bal onder controle te krijgen. Butz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarny Lotos - Szubienice! 0:2

27e minuut.
Daar is Medou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos Palicio onderschept slim de pass. Santos Palicio geeft een lange en hoge pass. Bahamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamonte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Klungelig pakt Davidovici de bal. Davidovici met een sublieme pass. Bahamonte rent richting de bal. Bahamonte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarny Lotos - Szubienice! 0:3

40e minuut.
Chonov speelt de bal door. Pobuta rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Cămătaru ... Strafschop! Directe rode kaart, Cămătaru moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cămătaru schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Pobuta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bahamonte neemt zijn aanloop. Butz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarny Lotos 78%, Szubienice! 22%.
Czarny Lotos - Szubienice! 0:3

49e minuut.
Chonov passt de bal in één keer door. Pobuta speelt de bal door. Davidovici met een sublieme pass. Bahamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamonte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pyykkö rent richting de bal. Pyykkö passt de bal met de wreef. Chonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chonov geeft een lange en hoge pass. Bahamonte springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Korozçay komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Davidovici passt de bal met de wreef. Pyykkö is nu in balbezit. Pyykkö passt de bal zonder na te denken. Chonov is nu in balbezit. Chonov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bahamonte rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarny Lotos - Szubienice! 0:4

84e minuut.
Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta verovert de bal door een tackle van achteren. Pobuta passt de bal met de wreef. Daar is Bahamonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahamonte schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pyykkö passt de bal met de wreef. Daar is Davidovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davidovici passt de bal met de wreef. Bahamonte is nu in balbezit. Bahamonte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarny Lotos 73%, Szubienice! 27%.
Czarny Lotos - Szubienice! 0:4