Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BARCELONA PL Vissnniowy Sad
532 Tactiek 433
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 48.1
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
formidabel Verdedigen solide


13e minuut.
Di Giovanni probeert naar een medespeler te passen. Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Lipták ... Strafschop! Perišić raakt geblesseerd tijdens het duel. Perišić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Serwy geeft een hoge lob. Perišić is nu in balbezit. Met opzet legt Nolfi zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Nolfi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nolfi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
Soczewka onderschept slim de pass. Soczewka geeft de bal voor. Di Giovanni kopt de bal weg. Perišić is nu in balbezit. Perišić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Woods rent richting de bal. Woods probeert naar een medespeler te passen. Malkov-Chiornyj probeert naar een medespeler te passen. Daar is Andreoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreoli schiet op doel. Oliver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Perišić kopt de bal weg. Oasenegre is nu in balbezit. Demirtaş met een sublieme pass. Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perišić haalt uit met een fantastische trap. Kaercher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Vissnniowy Sad 1:0

34e minuut.
Sap geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toutziaris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Demirtaş rent richting de bal. Demirtaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Malkov-Chiornyj rent richting de bal. Malkov-Chiornyj geeft de bal voor. Andreoli rent richting de bal. Andreoli draait met de bal, schiet en ... Oliver werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Kasilyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Lipták de bal. Perišić rent richting de bal. Perišić draait met de bal, schiet en ... Kaercher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Vissnniowy Sad 2:0

42e minuut.
Soczewka rent richting de bal. Soczewka geeft een hoge lob. Inworp. Woods met de inworp. Malkov-Chiornyj geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Imbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirtaş onderschept slim de pass. Demirtaş probeert naar een medespeler te passen. Perišić rent richting de bal. Lipták verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Vissnniowy Sad 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELONA PL 42%, Vissnniowy Sad 58%.
FC BARCELONA PL - Vissnniowy Sad 3:0

48e minuut.
Perišić is nu in balbezit. Kasilyan rent richting de bal. Kasilyan met een sublieme pass. Demirtaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirtaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Domenico is nu in balbezit. Di Giovanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Perišić rent richting de bal. Perišić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Vissnniowy Sad 4:0

60e minuut.
Malkov-Chiornyj met een sublieme pass. Sap probeert naar een medespeler te passen. Imbert met een sublieme pass. Andreoli is nu in balbezit. Andreoli schiet op doel. Oliver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Andreoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreoli draait met de bal, schiet en ... Oliver werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Vissnniowy Sad 4:1

65e minuut.
Oasenegre is nu in balbezit. Oasenegre probeert naar een medespeler te passen. Toutziaris probeert naar een medespeler te passen. Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perišić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Di Giovanni onderschept slim de pass. Di Giovanni probeert naar een medespeler te passen. Kasilyan met een sublieme pass. Demirtaş rent richting de bal. Demirtaş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Kasilyan geeft een lange en hoge pass. Kaercher probeert naar een medespeler te passen. Oasenegre kopt de bal weg. Perišić is nu in balbezit. Perišić haalt uit met een fantastische trap. Kaercher bokst de bal weg.

73e minuut.
Serwy probeert naar een medespeler te passen. Di Giovanni speelt de bal door. Kasilyan probeert naar een medespeler te passen. Perišić rent richting de bal. Perišić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dačić probeert naar een medespeler te passen. Dällenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dällenbach met een sublieme pass. Daar is Andreoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Casertani komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Andreoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwy rent richting de bal. Serwy passt de bal zonder na te denken. Perišić rent richting de bal. Perišić geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Demirtaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirtaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Vissnniowy Sad 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELONA PL 44%, Vissnniowy Sad 56%.
FC BARCELONA PL - Vissnniowy Sad 5:1