Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lzs Kurów FC Netta
4-4-2 Tactiek NETTO
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 48.9
average Schieten excellent
average Passen good
adequate Verdedigen solid


11e minuut.
Marciano rent richting de bal. Marciano geeft een hoge lob. Măgureanu heeft problemen om de bal te vangen. Kitka verovert de bal door een tackle van achteren. Marciano geeft een lange en hoge pass. Lăscărescu bokst de bal weg.

17e minuut.
Richard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak onderschept slim de pass. Mazurczak passt de bal zonder na te denken. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Kurów - FC Netta 0:1

20e minuut.
Barski geeft een hoge lob. Kitka probeert de bal aan de voet te houden. Furgalski is nu in balbezit. Mazurczak onderschept slim de pass. Mazurczak schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Serocki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Măgureanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Măgureanu neemt zijn aanloop. Lăscărescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Kurów - FC Netta 0:2

25e minuut.
Mazurczak met een sublieme pass. Dhondt rent richting de bal. Dhondt passt de bal zonder na te denken. Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Măgureanu onderschept slim de pass. Măgureanu passt de bal zonder na te denken. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Kurów - FC Netta 0:3

41e minuut.
Lónich heeft problemen om de bal te vangen. Richard is nu in balbezit. Grzywocz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Grzywocz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

42e minuut.
Mazurczak onderschept slim de pass. Mazurczak probeert naar een medespeler te passen. Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu schiet op doel. Lăscărescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Kurów - FC Netta 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lzs Kurów 65%, FC Netta 35%.
Lzs Kurów - FC Netta 0:4

55e minuut.
Woroniecki geeft een lange en hoge pass. Huamán met een sublieme pass. Lónich speelt de bal door. Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Mazurczak onderschept slim de pass. Mazurczak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Măgureanu de bal. Măgureanu schiet op doel. Fundakowski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Celeban komt het veld opgelopen. Barski neemt de hoekschop. Măgureanu krijgt zijn hoofd ertegen. Lăscărescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Tuvaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciano onderschept slim de pass. Marciano geeft een hoge lob. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Fundakowski geeft een lange en hoge pass. Smik speelt de bal door. Lónich geeft de bal voor. Celeban rent richting de bal. Celeban schiet op doel. Lăscărescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Kurów - FC Netta 0:5

66e minuut.
Vystrčil komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Inworp. Tontu komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Celeban passt de bal zonder na te denken. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak passt de bal zonder na te denken. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Kurów - FC Netta 0:6

87e minuut.
Inworp. Lónich met een snelle inworp. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu draait met de bal, schiet en ... Lăscărescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Kurów - FC Netta 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lzs Kurów 67%, FC Netta 33%.
Lzs Kurów - FC Netta 0:7