Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BUŚKA TEAM FC Netta
git 1 Tactiek NETTO
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61 gemiddelde waardering 49.9
very good Schieten solid
very good Passen solid
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Juszczak passt de bal zonder na te denken. Olavesen rent richting de bal. Olavesen geeft een hoge lob. Gábor rent richting de bal. Gábor haalt uit met een fantastische trap. Huamán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
De Bruyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak onderschept slim de pass. Szepesi onderschept slim de pass. Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Gábor is nu in balbezit. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa speelt de bal door. Händel rent richting de bal. Händel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BUŚKA TEAM - FC Netta 1:0

12e minuut.
Daar is Gábor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łęgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gábor onderschept slim de pass. Gábor geeft een lange en hoge pass. Händel rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Grzywocz probeert naar een medespeler te passen. Dhondt heeft problemen om de bal te vangen. Dhondt speelt de bal door. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap. Vezeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Chiţa rent richting de bal. Chiţa passt de bal zonder na te denken. Gábor is nu in balbezit. Gábor schiet op doel. Huamán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUŚKA TEAM - FC Netta 2:0

31e minuut.
Floris speelt de bal door. Olavesen is nu in balbezit. Olavesen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Händel de bal. Händel springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Marciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Juszczak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gábor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gábor schiet op doel. Huamán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUŚKA TEAM 45%, FC Netta 55%.
BUŚKA TEAM - FC Netta 2:0

56e minuut.
Chiţa rent richting de bal. Chiţa geeft de bal voor. Łęgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gábor onderschept slim de pass. Gábor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Olavesen geeft een hoge lob. Juszczak kopt de bal weg. Marciano is nu in balbezit. Händel onderschept slim de pass. Händel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Beeken komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Floris heeft problemen om de bal te vangen. Chiţa is nu in balbezit. Chiţa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Juszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juszczak passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Floris is nu in balbezit. Măgureanu onderschept slim de pass. Chiţa begaat een overtreding. Chiţa krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa geeft een hoge lob. Bormetti heeft problemen om de bal te vangen. Händel is nu in balbezit. Händel draait met de bal, schiet en ... Huamán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bormetti verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Huamán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Grzywocz met een sublieme pass. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu passt de bal in één keer door. Dhondt is nu in balbezit. Dhondt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUŚKA TEAM 46%, FC Netta 54%.
BUŚKA TEAM - FC Netta 2:0