Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BARCELONA PL Szubienice!
532 Tactiek 541
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 59.1
solid Schieten solid
adequate Passen solid
formidable Verdedigen outstanding


12e minuut.
Pyykkö kopt de bal weg. Bahamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczewka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bahamonte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pyykkö wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kasilyan passt de bal in één keer door. Sygiet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sygiet geeft een lange en hoge pass. Bahamonte is nu in balbezit. Bahamonte schiet op doel. Oliver verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Oasenegre rent richting de bal. Pyykkö onderschept slim de pass. Pyykkö geeft een lange en hoge pass. Bahamonte rent richting de bal. Bahamonte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Bahamonte de bal. Soczewka onderschept slim de pass. Soczewka geeft een hoge lob. Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Pyykkö speelt de bal door. Pobuta heeft problemen om de bal te vangen. Pobuta probeert naar een medespeler te passen. Bahamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamonte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Santos Palicio verovert de bal door een tackle van achteren. Santos Palicio met een sublieme pass. Davidovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici geeft een hoge lob. Bahamonte krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

35e minuut.
Pobuta onderschept slim de pass. Pobuta geeft een lange en hoge pass. Bahamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamonte draait met de bal, schiet en ... Oliver werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Szubienice! 0:1

45e minuut.
Inworp. Sygiet met de inworp. Chonov speelt de bal door. Bahamonte is nu in balbezit. Bahamonte haalt uit met een fantastische trap. Oliver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Serwy de bal. Bahamonte rent richting de bal. Bahamonte draait met de bal, schiet en ... Oliver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Serwy de bal. Oliver verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bahamonte is nu in balbezit. Bahamonte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Szubienice! 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELONA PL 65%, Szubienice! 35%.
FC BARCELONA PL - Szubienice! 0:2

55e minuut.
Pyykkö speelt de bal door. Klungelig pakt Serwy de bal. Chonov maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Chonov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

68e minuut.
Davidovici kopt de bal weg. Pobuta geeft de bal voor. Bahamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamonte schiet op doel. Oliver maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Szubienice! 0:3

84e minuut.
Davidovici met een sublieme pass. Oasenegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyykkö onderschept slim de pass. Bahamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamonte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Santos Palicio probeert de bal aan de voet te houden. Perišić is nu in balbezit. Perišić geeft een hoge lob. Aslantaş is nu in balbezit. Aslantaş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELONA PL 62%, Szubienice! 38%.
FC BARCELONA PL - Szubienice! 0:3