Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DragonForce Lzs Kurów
kill Tactiek 4-4-2
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 2
6 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 36.8
solid Schieten weak
good Passen average
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Babayan rent richting de bal. Cichoński onderschept slim de pass. Cichoński passt de bal in één keer door. Ouhssine is nu in balbezit. Ouhssine haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Arriaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuvaoğlu begaat een overtreding. Arriaza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vasilescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arriaza krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Babayan is nu in balbezit. Babayan passt de bal met de wreef. Arriaza is nu in balbezit. Arriaza haalt uit met een fantastische trap. Lăscărescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DragonForce - Lzs Kurów 1:0

10e minuut.
Daar is Graniczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuzzolese rent richting de bal. Met opzet legt Graniczka zijn tegenspeler op de grond. Graniczka krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Richard bereikt de bal nog maar net als eerste. Richard geeft de bal voor. Şahinci heeft problemen om de bal te vangen. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Cichoński rent richting de bal. Garbień verovert de bal door een tackle van achteren. Garbień geeft de bal voor. Arriaza rent richting de bal. Arriaza draait met de bal, schiet en ... Paal!

19e minuut.
Kitka rent richting de bal. Ayestas verovert de bal door een tackle van achteren. Ayestas schiet op doel. Lăscărescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Serocki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ayestas passt de bal zonder na te denken. Arriaza is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kiljan ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kiljan naar de kleedkamers voor een vroege douche. Arriaza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nuzzolese raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chiculiţă komt het veld opgelopen. Arriaza zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
DragonForce - Lzs Kurów 2:0

28e minuut.
Quilaqueo verovert de bal door een tackle van achteren. Quilaqueo probeert naar een medespeler te passen. Graniczka speelt de bal door. Arriaza is nu in balbezit. Arriaza schiet op doel. Lăscărescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ayestas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DragonForce - Lzs Kurów 3:0

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graniczka met een snelle inworp. Kitka is nu in balbezit. Ayestas verovert de bal door een tackle van achteren. Ayestas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DragonForce 44%, Lzs Kurów 56%.
DragonForce - Lzs Kurów 3:0

68e minuut.
Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu geeft een lange en hoge pass. Kitka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ayestas is nu in balbezit. Ayestas draait met de bal, schiet en ... Paal!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Majcherczyk komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Vasilescu heeft problemen om de bal te vangen. Vasilescu met een sublieme pass. Majcherczyk rent richting de bal. Majcherczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DragonForce - Lzs Kurów 4:0

86e minuut.
Vasilescu met een sublieme pass. Graniczka rent richting de bal. Graniczka passt de bal zonder na te denken. Ayestas is nu in balbezit. Ayestas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Arriaza geeft de bal voor. Daar is Ayestas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fundakowski rent richting de bal. Arriaza rent richting de bal. Arriaza haalt uit met een fantastische trap. Lăscărescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DragonForce 32%, Lzs Kurów 68%.
DragonForce - Lzs Kurów 4:0