Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BUŚKA TEAM FC BARCELONA PL
git 1 Tactiek 532
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59.4 gemiddelde waardering 50.8
excellent Schieten solid
solid Passen adequate
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Olavesen is nu in balbezit. Olavesen geeft een hoge lob. Händel bereikt de bal nog maar net als eerste. Händel draait met de bal, schiet en ... Oliver maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUŚKA TEAM - FC BARCELONA PL 1:0

6e minuut.
Soczewka verovert de bal door een tackle van achteren. Händel rent richting de bal. Soczewka begaat een overtreding. Soczewka krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Juszczak geeft een hoge lob. Soczewka verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Herrlich neemt de hoekschop. Händel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Serwy trapt de bal weg. Kasilyan kopt de bal weg. Di Giovanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giovanni geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Serwy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Floris met de inworp. Juszczak geeft de bal voor. Gábor springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Cichos de bal. Juszczak met een sublieme pass. Atachi rent richting de bal. Gábor onderschept slim de pass. Gábor draait met de bal, schiet en ... Oliver bokst de bal weg. Soczewka heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
BUŚKA TEAM - FC BARCELONA PL 2:0

20e minuut.
Händel rent richting de bal. Toutziaris is nu in balbezit. Toutziaris passt de bal in één keer door. Händel rent richting de bal. Händel draait met de bal, schiet en ... Oliver bokst de bal weg.

29e minuut.
Juszczak passt de bal met de wreef. Di Giovanni heeft problemen om de bal te vangen. Herrlich met een sublieme pass. Gábor is nu in balbezit. Gábor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Soczewka de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Niźnik verovert de bal door een tackle van achteren. Niźnik passt de bal zonder na te denken. Olavesen probeert naar een medespeler te passen. Händel rent richting de bal. Händel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BUŚKA TEAM - FC BARCELONA PL 3:0

34e minuut.
Olavesen onderschept slim de pass. Olavesen speelt de bal door. Händel is nu in balbezit. Händel schiet op doel. Oliver probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gábor is nu in balbezit. Gábor passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Händel de bal. Händel haalt uit met een fantastische trap. Oliver maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUŚKA TEAM - FC BARCELONA PL 4:0

37e minuut.
Di Giovanni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kasilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasilyan geeft een lange en hoge pass. Niźnik kopt de bal weg. Toutziaris geeft de bal voor. Vezeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUŚKA TEAM 39%, FC BARCELONA PL 61%.
BUŚKA TEAM - FC BARCELONA PL 4:0

47e minuut.
Floris verovert de bal door een tackle van achteren. Floris probeert naar een medespeler te passen. Herrlich speelt de bal door. Händel bereikt de bal nog maar net als eerste. Händel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Serwy met de inworp. Olavesen geeft een hoge lob. Händel kopt de bal weg. Gábor rent richting de bal. Gábor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Olavesen probeert de bal met de borst te controleren. Serwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Toutziaris rent richting de bal. Olavesen onderschept slim de pass. Olavesen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Floris kopt de bal weg. Herrlich geeft de bal voor. Gábor is nu in balbezit. Gábor haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Juszczak probeert naar een medespeler te passen. Olavesen is nu in balbezit. Olavesen passt de bal met de wreef. Händel rent richting de bal. Händel haalt uit met een fantastische trap. Oliver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Herrlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrlich passt de bal met de wreef. Händel is nu in balbezit. Händel schiet op doel. Oliver maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUŚKA TEAM - FC BARCELONA PL 5:0

73e minuut.
Soczewka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Herrlich met een snelle inworp. Juszczak rent richting de bal. Juszczak geeft de bal voor. Oliver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gábor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gábor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

75e minuut.
Di Giovanni met een sublieme pass. Perišić rent richting de bal. De Bruyne rent richting de bal. Perišić verovert de bal door een tackle van achteren. Perišić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Szepesi verovert de bal door een tackle van achteren. Szepesi geeft een lange en hoge pass. Daar is Soczewka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Händel rent richting de bal. Händel haalt uit met een fantastische trap. Oliver verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz passt de bal in één keer door. Soczewka heeft problemen om de bal te vangen. Händel is nu in balbezit. Händel haalt uit met een fantastische trap. Oliver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Niźnik kopt de bal weg. Kasilyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Toutziaris de bal. Aslantaş rent richting de bal. Aslantaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Oliver niet meer kan verder spelen. Casertani komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Daar is Oasenegre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juszczak rent richting de bal. Juszczak passt de bal in één keer door. Gábor is nu in balbezit. Gábor schiet op doel. Casertani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Händel is nu in balbezit. Händel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUŚKA TEAM 34%, FC BARCELONA PL 66%.
BUŚKA TEAM - FC BARCELONA PL 5:0