Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vissnniowy Sad DragonForce
433 Tactiek kill
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48 gemiddelde waardering 50.7
uitstekend Schieten solide
redelijk Passen goed
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Klungelig pakt Nolfi de bal. Nolfi met een sublieme pass. Graniczka rent richting de bal. Sap verovert de bal door een tackle van achteren. Sap geeft een hoge lob. Ioanid bokst de bal weg. Andreoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vissnniowy Sad - DragonForce 1:0

3e minuut.
Inworp. Domenico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dällenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dällenbach schiet op doel. Ioanid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vissnniowy Sad - DragonForce 2:0

23e minuut.
Klungelig pakt Nolfi de bal. Arriaza rent richting de bal. Nolfi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arriaza raakt geblesseerd tijdens het duel. Babayan wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vissnniowy Sad - DragonForce 2:1

32e minuut.
Nolfi probeert naar een medespeler te passen. Vasilescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Imbert de bal. Arriaza is nu in balbezit. Arriaza draait met de bal, schiet en ... Kaercher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Sap geeft een lange en hoge pass. Inworp. Graniczka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayestas geeft een hoge lob. Kaercher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arriaza is nu in balbezit. Arriaza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Daar is Andreoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graniczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Graniczka passt de bal zonder na te denken. Ayestas rent richting de bal. Ayestas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sap heeft problemen om de bal te vangen. Ayestas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestas probeert naar een medespeler te passen. Arriaza is nu in balbezit. Arriaza schiet op doel. Kaercher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vissnniowy Sad 67%, DragonForce 33%.
Vissnniowy Sad - DragonForce 2:1

62e minuut.
Inworp. Majcherczyk komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Imbert rent richting de bal. Arriaza onderschept slim de pass. Arriaza probeert naar een medespeler te passen. Ayestas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dällenbach heeft problemen om de bal te vangen. Andreoli is nu in balbezit. Rajkowski is nu in balbezit. Andreoli onderschept slim de pass. Andreoli draait met de bal, schiet en ... Ioanid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Graniczka is nu in balbezit. Graniczka passt de bal zonder na te denken. Arriaza rent richting de bal. Arriaza haalt uit met een fantastische trap. Kaercher bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vissnniowy Sad 57%, DragonForce 43%.
Vissnniowy Sad - DragonForce 2:1