Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Netta Czarny Lotos
NETTA Tactiek RM
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.4 gemiddelde waardering 44
solid Schieten solid
good Passen adequate
solid Verdedigen good


9e minuut.
Dhondt verovert de bal door een tackle van achteren. Marciano geeft een lange en hoge pass. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu draait met de bal, schiet en ... Butz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Netta - Czarny Lotos 1:0

12e minuut.
Marciano met een snelle inworp. Smik geeft een lange en hoge pass. Fleury probeert de bal met de borst te controleren. Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Nieszczęsny bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury onderschept slim de pass. Grzywocz geeft een hoge lob. Măgureanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Butz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Netta - Czarny Lotos 2:0

16e minuut.
Măgureanu passt de bal in één keer door. Cămătaru is nu in balbezit. Met opzet legt Dhondt zijn tegenspeler op de grond. Dhondt is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

26e minuut.
Medou is nu in balbezit. Smik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Medou raakt geblesseerd tijdens het duel. Medou neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Huamán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Netta - Czarny Lotos 2:1

30e minuut.
Smik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Netta 59%, Czarny Lotos 41%.
FC Netta - Czarny Lotos 2:1

58e minuut.
Inworp. Celeban komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Łęgosz probeert naar een medespeler te passen. Barski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaroszyński. Jaroszyński krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Celeban is nu in balbezit. Măgureanu rent richting de bal. Celeban bereikt de bal nog maar net als eerste. Celeban draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Moceanu kopt de bal weg. Samardžić rent richting de bal. Medou onderschept slim de pass. Medou draait met de bal, schiet en ... Huamán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Korozçay komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Nieszczęsny passt de bal zonder na te denken. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński probeert naar een medespeler te passen. Medou is nu in balbezit. Medou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Grzywocz kopt de bal weg. Măgureanu rent richting de bal. Moţatu verovert de bal door een tackle van achteren. Măgureanu verovert de bal door een tackle van achteren. Măgureanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Nieszczęsny met een snelle inworp. Creangă rent richting de bal. Celeban begaat een overtreding. Celeban krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Netta 42%, Czarny Lotos 58%.
FC Netta - Czarny Lotos 2:1