Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarny Lotos FC Netta
RM Tactiek NETTO
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43 gemiddelde waardering 48
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Cămătaru passt de bal zonder na te denken. Barski rent richting de bal. Moceanu onderschept slim de pass. Moceanu geeft een hoge lob. Medou springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Huamán trapt de bal weg. Dhondt kopt de bal weg. Kapinos heeft problemen om de bal te vangen. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Cămătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cămătaru passt de bal in één keer door. Medou rent richting de bal. Medou haalt uit met een fantastische trap. Huamán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarny Lotos - FC Netta 1:0

9e minuut.
Medou kopt de bal weg. Jaroszyński met een sublieme pass. Samardžić is nu in balbezit. Medou verovert de bal door een tackle van achteren. Medou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarny Lotos - FC Netta 2:0

26e minuut.
Dhondt onderschept slim de pass. Dhondt probeert naar een medespeler te passen. Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu schiet op doel. Butz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarny Lotos - FC Netta 2:1

28e minuut.
Butz probeert naar een medespeler te passen. Kozubek kopt de bal weg. Cămătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Nieszczęsny met een sublieme pass. Jaroszyński rent richting de bal. Nieszczęsny is nu in balbezit. Medou rent richting de bal. Medou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cămătaru zal de hoekschop nemen. Samardžić heeft problemen om de bal te vangen. Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Klungelig pakt Kapinos de bal. Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhondt rent richting de bal. Dhondt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czarny Lotos - FC Netta 2:2

38e minuut.
Moceanu rent richting de bal. Medou rent richting de bal. Moceanu rent richting de bal. Medou bereikt de bal nog maar net als eerste. Medou draait met de bal, schiet en ... Huamán bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarny Lotos 49%, FC Netta 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czarny Lotos - FC Netta 2:2

52e minuut.
Cămătaru rent richting de bal. Cămătaru passt de bal met de wreef. Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu geeft een hoge lob. Medou maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korozçay komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Dhondt kopt de bal weg. Klungelig pakt Măgureanu de bal. Moţatu rent richting de bal. Măgureanu verovert de bal door een tackle van achteren. Măgureanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Creangă de bal. Kozubek verovert de bal door een tackle van achteren. Kozubek passt de bal met de wreef. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarny Lotos 50%, FC Netta 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czarny Lotos - FC Netta 2:2