Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BARCELONA PL Czarny Lotos
532 Tactiek RM
61% Balbezit 39%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 42.2
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen redelijk
uitmuntend Verdedigen redelijk


5e minuut.
Korozçay bereikt de bal nog maar net als eerste. Korozçay passt de bal zonder na te denken. Kropop geeft een hoge lob. Medou bereikt de bal nog maar net als eerste. Medou draait met de bal, schiet en ... Oliver bokst de bal weg.

14e minuut.
Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perišić passt de bal met de wreef. Aslantaş rent richting de bal. Aslantaş draait met de bal, schiet en ... Paal!

19e minuut.
Nieszczęsny is nu in balbezit. Perišić verovert de bal door een tackle van achteren. Moţatu begaat een overtreding. Perišić roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Perišić kan niet meer verder spelen. Demirtaş komt het veld opgelopen. Wrzeszcz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aslantaş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Czarny Lotos 1:0

28e minuut.
Demirtaş krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Bartolomeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieszczęsny geeft een hoge lob. Medou is nu in balbezit. Medou draait met de bal, schiet en ... Oliver verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELONA PL 46%, Czarny Lotos 54%.
FC BARCELONA PL - Czarny Lotos 1:0

62e minuut.
Di Giovanni geeft de bal voor. Moţatu is nu in balbezit. Demirtaş onderschept slim de pass. Demirtaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Czarny Lotos 2:0

74e minuut.
Aslantaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasilyan rent richting de bal. Kasilyan haalt uit met een fantastische trap. Kropop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Butz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Czarny Lotos 3:0

81e minuut.
Toutziaris is nu in balbezit. Toutziaris met een sublieme pass. Aslantaş is nu in balbezit. Aslantaş schiet op doel. Butz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - Czarny Lotos 4:0

83e minuut.
Toutziaris geeft de bal voor. Di Giovanni kopt de bal weg. Daar is Creangă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasilyan onderschept slim de pass. Kasilyan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Creangă geeft een lange en hoge pass. Korozçay speelt de bal door. Medou is nu in balbezit. Medou haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Serwy de bal onder controle te krijgen. Oliver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Wrzeszcz onderschept slim de pass. Wrzeszcz probeert naar een medespeler te passen. Di Giovanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giovanni geeft een hoge lob. Aslantaş maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELONA PL 49%, Czarny Lotos 51%.
FC BARCELONA PL - Czarny Lotos 4:0