Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szubienice! Vissnniowy Sad
541 Tactiek 433
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 47.5
solide Schieten solide
goed Passen matig
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Chonov onderschept slim de pass. Chonov heeft problemen om de bal te vangen. Chonov passt de bal in één keer door. Bahamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamonte haalt uit met een fantastische trap. Kaercher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Wilk kopt de bal weg. Santos Palicio rent richting de bal. Malkov-Chiornyj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malkov-Chiornyj krijgt een gele kaart. Santos Palicio wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Santos Palicio kan niet meer verder spelen. Smochowicki komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Bahamonte schiet op doel. Imbert probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chonov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Imbert kopt de bal weg. Kaercher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Lipták trapt de bal weg. Kölcsényi kopt de bal weg. Bahamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szubienice! - Vissnniowy Sad 1:0

20e minuut.
Nolfi rent richting de bal. Nolfi passt de bal in één keer door. Bahamonte rent richting de bal. Bahamonte schiet op doel. Kaercher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szubienice! - Vissnniowy Sad 2:0

22e minuut.
Sap speelt de bal door. Lipták rent richting de bal. Bahamonte verovert de bal door een tackle van achteren. Bahamonte haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Imbert geeft een hoge lob. Wagemakers geeft een hoge lob. Bahamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamonte schiet op doel. Kaercher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szubienice! - Vissnniowy Sad 3:0

29e minuut.
Kölcsényi kopt de bal weg. Bahamonte rent richting de bal. Imbert schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bahamonte raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pobuta neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kaercher trapt de bal weg van het doel. Kölcsényi kopt de bal weg. Bahamonte kan de bal niet met de borst controleren. Bahamonte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kölcsényi probeert naar een medespeler te passen. Bahamonte rent richting de bal. Bahamonte passt de bal zonder na te denken. Chonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chonov draait met de bal, schiet en ... Kaercher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Chonov verovert de bal door een tackle van achteren. Chonov speelt de bal door. Imbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamonte onderschept slim de pass. Bahamonte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szubienice! - Vissnniowy Sad 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szubienice! 32%, Vissnniowy Sad 68%.
Szubienice! - Vissnniowy Sad 4:0

51e minuut.
Daar is Kölcsényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kölcsényi speelt de bal door. Bahamonte is nu in balbezit. Bahamonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szubienice! - Vissnniowy Sad 5:0

58e minuut.
Bahamonte heeft problemen om de bal te vangen. Imbert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bahamonte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bahamonte komt bij de bal en schiet. Kaercher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szubienice! - Vissnniowy Sad 6:0

70e minuut.
Bahamonte schiet op doel. Na een snelle pass probeert Imbert de bal onder controle te krijgen. Bahamonte is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Davidovici geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kaercher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bahamonte maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Malkov-Chiornyj geeft de bal voor. Linkert probeert naar een medespeler te passen. Bahamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamonte heeft problemen om de bal te vangen. Bahamonte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Davidovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pobuta met een sublieme pass. Kölcsényi is nu in balbezit. Bahamonte rent richting de bal. Bahamonte schiet op doel. Kaercher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Smochowicki geeft een hoge lob. Imbert probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lipták, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamonte draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kaercher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bahamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamonte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szubienice! - Vissnniowy Sad 7:0

89e minuut.
Klungelig pakt Pobuta de bal. Wilk probeert naar een medespeler te passen. Linkert met een sublieme pass. Bahamonte rent richting de bal. Bahamonte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szubienice! 25%, Vissnniowy Sad 75%.
Szubienice! - Vissnniowy Sad 7:0