Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gwiazda Roossoneri
sss.. Tactiek sedorf
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 54.7
very good Schieten formidable
adequate Passen solid
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu geeft de bal voor. Mâţea probeert de bal aan de voet te houden. Gorelli is nu in balbezit. Gorelli haalt uit met een fantastische trap. Yazir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Goleador kopt de bal weg. Gorelli heeft problemen om de bal te vangen. Gorelli passt de bal met de wreef. Raffin is nu in balbezit. Raffin geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yazir speelt de bal door. Puga kan de bal niet met de borst controleren. Atmodjo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puga wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Apostolescu met een snel genomen vrije trap. Paczkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Jurczyk de bal. Jurczyk haalt uit met een fantastische trap. Kokologiannakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Paczkowski is nu in balbezit. Jurczyk is nu in balbezit. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Roossoneri 0:1

11e minuut.
Jurczyk rent richting de bal. Jurczyk heeft problemen om de bal te vangen. Jurczyk geeft een lange en hoge pass. Paczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Kokologiannakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Roossoneri 0:2

17e minuut.
Lasek rent richting de bal. Mâţea is nu in balbezit. Mâţea passt de bal in één keer door. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navarro met de inworp. Goleador probeert naar een medespeler te passen. Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Roossoneri 1:2

22e minuut.
Navarro speelt de bal door. Klungelig pakt Gorelli de bal. Gorelli passt de bal zonder na te denken. Lupescu rent richting de bal. Lupescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Puga rent richting de bal. Droz verovert de bal door een tackle van achteren. Droz passt de bal met de wreef. Lupescu is nu in balbezit. Lupescu schiet op doel. Yazir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazda 57%, Roossoneri 43%.
FC Gwiazda - Roossoneri 1:2

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tekiralp komt het veld opgelopen. Kalynychenko komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Inworp. Ansary komt het veld opgelopen.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bratchyk komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Tekiralp speelt de bal door. Daar is Gorelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekiralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralp draait met de bal, schiet en ... Tudose probeert de bal aan de voet te houden. Yazir bokst de bal weg.

78e minuut.
Gorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boschetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gorelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Goleador met een snel genomen vrije trap. Gorelli krijgt zijn hoofd ertegen. Yazir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tekiralp maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gwiazda - Roossoneri 2:2

79e minuut.
Ansary is nu in balbezit. Jurczyk is nu in balbezit. Jurczyk passt de bal met de wreef. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. Kokologiannakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Jurczyk de bal. Jurczyk geeft een hoge lob. Paczkowski is nu in balbezit. Paczkowski draait met de bal, schiet en ... Kokologiannakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Roossoneri 2:3

81e minuut.
Goleador speelt de bal door. Navarro is nu in balbezit. Navarro geeft een hoge lob. Gorelli is nu in balbezit. Gorelli haalt uit met een fantastische trap. Yazir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Navarro met een sublieme pass. Gorelli rent richting de bal. Gorelli passt de bal met de wreef. Tekiralp is nu in balbezit. Tekiralp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mâţea verovert de bal door een tackle van achteren. Mâţea met een sublieme pass. Bratchyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratchyk geeft de bal voor. Paczkowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazda 53%, Roossoneri 47%.
FC Gwiazda - Roossoneri 2:3