Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lesznowolskie Grajki Lech Budowlany
541 my Tactiek Dędka
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.3 gemiddelde waardering 46.9
good Schieten good
good Passen average
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Graham onderschept slim de pass. Graham probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wrona de bal. Wrona schiet op doel. Bihun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesznowolskie Grajki - Lech Budowlany 0:1

8e minuut.
Wrona probeert naar een medespeler te passen. Zygierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygierewicz passt de bal zonder na te denken. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kuś kopt de bal weg. Marks rent richting de bal. Listkiewicz is nu in balbezit. Listkiewicz geeft een lange en hoge pass. Zygierewicz is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Graham met een sublieme pass. Seibt heeft problemen om de bal te vangen. Kuśmierzak begaat een overtreding. Kuśmierzak krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Kuśmierzak geeft de bal voor. Daar is Marks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wrona is nu in balbezit. Wrona schiet op doel. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Graham met een sublieme pass. Gridean is nu in balbezit. Gridean probeert naar een medespeler te passen. Tomić rent richting de bal. Tomić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kuśmierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuśmierzak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sóspataki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wrona rent richting de bal. Wrona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesznowolskie Grajki - Lech Budowlany 0:2

35e minuut.
Gridean bereikt de bal nog maar net als eerste. Gridean geeft een lange en hoge pass. Truie kopt de bal weg. Graham is nu in balbezit. Graham geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Kuś speelt de bal door. Zygierewicz rent richting de bal. Zygierewicz geeft een hoge lob. Wrona krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Marks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesznowolskie Grajki 56%, Lech Budowlany 44%.
Lesznowolskie Grajki - Lech Budowlany 0:2

49e minuut.
Kuś passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zygierewicz de bal. Zygierewicz passt de bal met de wreef. Wrona rent richting de bal. Wrona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesznowolskie Grajki - Lech Budowlany 0:3

52e minuut.
Zygierewicz onderschept slim de pass. Zygierewicz passt de bal zonder na te denken. Kuśmierzak met een sublieme pass. Wrona is nu in balbezit. Wrona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kuś probeert naar een medespeler te passen. Zygierewicz is nu in balbezit. Zygierewicz passt de bal zonder na te denken. Tascău is nu in balbezit. Tascău draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tomić geeft de bal voor. Inworp. Zygierewicz met een snelle inworp. Kuś rent richting de bal. Kuś geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kuśmierzak passt de bal met de wreef. Kuś probeert naar een medespeler te passen. Marks bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrona onderschept slim de pass. Wrona draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesznowolskie Grajki 51%, Lech Budowlany 49%.
Lesznowolskie Grajki - Lech Budowlany 0:3