Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lech Budowlany Lesznowolskie Grajki
Dędka Tactiek 541 my
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
51.7 gemiddelde waardering 50.1
very good Schieten very good
adequate Passen good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Seibt kopt de bal weg. Tomić is nu in balbezit. Kuś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tomić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seibt kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Budowlany - Lesznowolskie Grajki 0:1

5e minuut.
Kuśmierzak speelt de bal door. Listkiewicz is nu in balbezit. Listkiewicz passt de bal met de wreef. Wrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrona schiet op doel. Bihun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Tascău rent richting de bal. Marks bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrona onderschept slim de pass. Tascău rent richting de bal. Tascău draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Inworp. Prado komt het veld opgelopen. Kuśmierzak met de inworp. Listkiewicz geeft een lange en hoge pass. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Feller bereikt de bal nog maar net als eerste. Feller passt de bal in één keer door. Marks rent richting de bal. Wrona rent richting de bal. Wrona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bauta probeert naar een medespeler te passen. Gridean heeft problemen om de bal te vangen. Gridean geeft de bal voor. Seibt rent richting de bal. Seibt draait met de bal, schiet en ... Błażejczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Kuś passt de bal met de wreef. Tworkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuś geeft de bal voor. Wrona is nu in balbezit. Wrona draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Listkiewicz geeft een lange en hoge pass. Tascău kopt de bal weg. Marks heeft problemen om de bal te vangen. Wrona verovert de bal door een tackle van achteren. Wrona haalt uit met een fantastische trap. Bihun bokst de bal weg. Tascău is nu in balbezit. Tascău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lech Budowlany - Lesznowolskie Grajki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Budowlany 50%, Lesznowolskie Grajki 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lech Budowlany - Lesznowolskie Grajki 1:1

50e minuut.
Prado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Listkiewicz is nu in balbezit. Listkiewicz passt de bal in één keer door. Wrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrona draait met de bal, schiet en ... Bihun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Bauta is nu in balbezit. Zygierewicz onderschept slim de pass. Zygierewicz probeert naar een medespeler te passen. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Budowlany - Lesznowolskie Grajki 2:1

76e minuut.
Mallo Castro is nu in balbezit. Listkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Listkiewicz passt de bal zonder na te denken. Wrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrona draait met de bal, schiet en ... Bihun bokst de bal weg. Tascău rent richting de bal. Tascău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Budowlany - Lesznowolskie Grajki 3:1

77e minuut.
Prado passt de bal in één keer door. Gridean bereikt de bal nog maar net als eerste. Gridean geeft een hoge lob. Daar is Kuśmierzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mallo Castro geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Feller verovert de bal door een tackle van achteren. Prado met een sublieme pass. Mallo Castro rent richting de bal. Mallo Castro geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kuś kopt de bal weg. Marks bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrona onderschept slim de pass. Wrona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Budowlany - Lesznowolskie Grajki 4:1

90e minuut.
Visgailis neemt vlug de vrije trap. Daar is Bauta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tascău speelt de bal door. Wrona is nu in balbezit. Wrona schiet op doel. Bihun bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Budowlany 52%, Lesznowolskie Grajki 48%.
Lech Budowlany - Lesznowolskie Grajki 4:1