Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc myslowice GO AHEAD HAWKS
442 Tactiek 69
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 52.1
very good Schieten very good
good Passen solid
outstanding Verdedigen solid


14e minuut.
Antoniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dasong. Dasong krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Blahouňovský is nu in balbezit. Blahouňovský geeft een lange en hoge pass. Piechniczek rent richting de bal. Piechniczek geeft een lange en hoge pass. Mantovani maakt een snoekduik en kopt de bal. Gwardys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Antoniak controleert de bal met de borst. Rajčan verovert de bal door een tackle van achteren. Bosinceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Lesueur bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesueur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kropka geeft een lange en hoge pass. Mantovani rent richting de bal. Hidi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mantovani raakt geblesseerd tijdens het duel. Mantovani legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc myslowice - GO AHEAD HAWKS 0:1

34e minuut.
Miłowski passt de bal met de wreef. Dasong probeert naar een medespeler te passen. Pachtmann speelt de bal door. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Jerpelea de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc myslowice 55%, GO AHEAD HAWKS 45%.
fc myslowice - GO AHEAD HAWKS 0:1

52e minuut.
Gonatas geeft een lange en hoge pass. Gwardys met een sublieme pass. Dasong kopt de bal weg. Mantovani rent richting de bal. Mantovani draait met de bal, schiet en ... Gwardys bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Jerpelea kopt de bal weg. Klungelig pakt Fedorczak de bal. Kropka met een sublieme pass. Rodríguez Monreal rent richting de bal. Rodríguez Monreal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Zarudzki de bal. Mantovani rent richting de bal. Jerpelea geeft een hoge lob. Antoniak is nu in balbezit. Antoniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miłowski met de inworp. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak geeft een lange en hoge pass. Antoniak springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Conde Carbo bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Kropka rent richting de bal. Kropka geeft een lange en hoge pass. Hidi verovert de bal door een tackle van achteren. Mantovani rent richting de bal. Mantovani schiet op doel. Gwardys bokst de bal weg. Hidi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc myslowice 54%, GO AHEAD HAWKS 46%.
fc myslowice - GO AHEAD HAWKS 0:1