Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GO AHEAD HAWKS fc myslowice
69 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.3 gemiddelde waardering 55.5
solid Schieten formidable
solid Passen good
solid Verdedigen outstanding


3e minuut.
Pachtmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pachtmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachtmann met een sublieme pass. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mantovani is nu in balbezit. Mantovani draait met de bal, schiet en ... Artaza probeert de bal aan de voet te houden. Kropka is nu in balbezit. Kropka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lesueur passt de bal zonder na te denken. Sáez García rent richting de bal. Rajčan rent richting de bal. Akseki verovert de bal door een tackle van achteren. Akseki schiet op doel. Conde Carbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pachtmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachtmann passt de bal in één keer door. Artaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Artaza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - fc myslowice 1:0

25e minuut.
Čvarak onderschept slim de pass. Sáez García is nu in balbezit. Sáez García passt de bal met de wreef. Akseki bereikt de bal nog maar net als eerste. Akseki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO AHEAD HAWKS 44%, fc myslowice 56%.
GO AHEAD HAWKS - fc myslowice 1:0

54e minuut.
Kropka met een snelle inworp. Puławski speelt de bal door. Akseki is nu in balbezit. Akseki schiet op doel. Conde Carbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GO AHEAD HAWKS - fc myslowice 1:1

56e minuut.
Dasong speelt de bal door. Klungelig pakt Pachtmann de bal. Pachtmann passt de bal zonder na te denken. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Bosinceanu probeert naar een medespeler te passen. Lesueur rent richting de bal. Lesueur passt de bal met de wreef. Akseki bereikt de bal nog maar net als eerste. Akseki draait met de bal, schiet en ... Conde Carbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sáez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez García haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - fc myslowice 1:2

61e minuut.
Landaal is nu in balbezit. Landaal passt de bal met de wreef. Sáez García rent richting de bal. Sáez García haalt uit met een fantastische trap. Conde Carbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Zarudzki onderschept slim de pass. Puławski geeft een hoge lob. Akseki rent richting de bal. Akseki draait met de bal, schiet en ... Conde Carbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - fc myslowice 1:3

70e minuut.
Doeltrap. Městský komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Jerpelea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čvarak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kropka is nu in balbezit. Kropka geeft een hoge lob. Gwardys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mantovani krijgt zijn hoofd ertegen. Gwardys bokst de bal weg.

81e minuut.
Hidi met de inworp. Landaal geeft de bal voor. Čvarak speelt de bal door. Puławski rent richting de bal. Puławski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO AHEAD HAWKS 49%, fc myslowice 51%.
GO AHEAD HAWKS - fc myslowice 1:3