Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zegrze Nieporęt CPN Poryjewo
Normal Tactiek poli
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 28.9
goed Schieten slecht
matig Passen goed
redelijk Verdedigen zwak


8e minuut.
Śniadecki passt de bal zonder na te denken. Balaskó rent richting de bal. Czachomirski onderschept slim de pass. Zabielski verovert de bal door een tackle van achteren. Zabielski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - CPN Poryjewo 0:1

10e minuut.
Moczulski verovert de bal door een tackle van achteren. Moczulski passt de bal in één keer door. Daar is Babin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babin geeft een hoge lob. Tooming maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pflaume met een sublieme pass. Stangalini rent richting de bal. Buttiens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buttiens krijgt een gele kaart. Stangalini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stangalini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Babin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Matov de bal. Tooming rent richting de bal. Tooming draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Czachomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachomirski geeft een hoge lob. Inworp. Śniadecki met de inworp. Melo da Silva geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaskó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - CPN Poryjewo 0:2

23e minuut.
Matov rent richting de bal. Matov speelt de bal door. Petri rent richting de bal. Tooming verovert de bal door een tackle van achteren. Tooming haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Śniadecki is nu in balbezit. Stangalini is nu in balbezit. Stangalini passt de bal zonder na te denken. Tooming rent richting de bal. Tooming haalt uit met een fantastische trap. Bluszcz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - CPN Poryjewo 1:2

30e minuut.
de Theux de Meylandt verovert de bal door een tackle van achteren. Moczulski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šulda. Šulda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zegrze Nieporęt 42%, CPN Poryjewo 58%.
Zegrze Nieporęt - CPN Poryjewo 1:2

49e minuut.
Melo da Silva kopt de bal weg. Błaszczyk geeft een hoge lob. Tooming bereikt de bal nog maar net als eerste. Tooming draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zegrze Nieporęt - CPN Poryjewo 2:2

51e minuut.
Matov passt de bal met de wreef. Moczulski is nu in balbezit. Moczulski met een sublieme pass. Stangalini is nu in balbezit. Stangalini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - CPN Poryjewo 3:2

75e minuut.
Stangalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tooming rent richting de bal. Melo da Silva speelt de bal door. Tooming is nu in balbezit. Tooming draait met de bal, schiet en ... Bluszcz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Rucht geeft een hoge lob. Czachomirski kopt de bal weg. Tooming bereikt de bal nog maar net als eerste. Tooming haalt uit met een fantastische trap. Bluszcz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - CPN Poryjewo 4:2

80e minuut.
Matov passt de bal zonder na te denken. Pflaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaume geeft de bal voor. Tooming krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - CPN Poryjewo 5:2

87e minuut.
Balaskó passt de bal met de wreef. Daar is Azəroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azəroğlu speelt de bal door. Balaskó is nu in balbezit. Balaskó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zegrze Nieporęt 48%, CPN Poryjewo 52%.
Zegrze Nieporęt - CPN Poryjewo 5:2