Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gwiazda Lech Budowlany
sss.. Tactiek Dędka
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
42.8 gemiddelde waardering 51.2
average Schieten solid
weak Passen adequate
solid Verdedigen very good


17e minuut.
Zygierewicz rent richting de bal. Zygierewicz geeft de bal voor. Wrona probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Lech Budowlany 0:1

19e minuut.
Listkiewicz speelt de bal door. Wrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwoch is nu in balbezit. Wrona onderschept slim de pass. Wrona schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Kuśmierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierzak passt de bal in één keer door. Ansary rent richting de bal. Wrona onderschept slim de pass. Wrona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Lech Budowlany 0:2

38e minuut.
Kuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuś passt de bal met de wreef. Zygierewicz probeert naar een medespeler te passen. Tascău heeft problemen om de bal te vangen. Tascău schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazda 67%, Lech Budowlany 33%.
FC Gwiazda - Lech Budowlany 0:2

47e minuut.
Kuśmierzak probeert naar een medespeler te passen. Kalynychenko met een sublieme pass. Tworkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepielewski onderschept slim de pass. Ciepielewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Tascău probeert naar een medespeler te passen. Zygierewicz heeft problemen om de bal te vangen. Zygierewicz geeft een hoge lob. Wrona rent richting de bal. Wrona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kalynychenko kopt de bal weg. Daar is Matuszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sóspataki is nu in balbezit. Lupescu rent richting de bal. Lupescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Lech Budowlany 1:2

80e minuut.
Kuśmierzak geeft een hoge lob. Wrona is nu in balbezit. Ansary tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ansary krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazda 61%, Lech Budowlany 39%.
FC Gwiazda - Lech Budowlany 1:2