Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lesznowolskie Grajki Roossoneri
541 my Tactiek sedorf
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.9 gemiddelde waardering 56.5
solid Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


8e minuut.
Pischedda geeft een lange en hoge pass. Marks kopt de bal weg. Daar is Bauta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Tamborini probeert naar een medespeler te passen. Tomić rent richting de bal. Seibt bereikt de bal nog maar net als eerste. Seibt schiet op doel. Yazir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesznowolskie Grajki - Roossoneri 1:0

27e minuut.
Mâţea probeert naar een medespeler te passen. Jurczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprilla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jurczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paczkowski neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Daar is Graham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cihan rent richting de bal. Cihan passt de bal zonder na te denken. Puga rent richting de bal. Puga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lesznowolskie Grajki - Roossoneri 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesznowolskie Grajki 62%, Roossoneri 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lesznowolskie Grajki - Roossoneri 1:1

61e minuut.
Graham rent richting de bal. Graham met een sublieme pass. Tudose is nu in balbezit. Seibt verovert de bal door een tackle van achteren. Seibt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesznowolskie Grajki - Roossoneri 2:1

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bratchyk komt het veld opgelopen. Jurczyk neemt de hoekschop. Paczkowski springt en kopt de bal. Bihun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Tudose geeft een lange en hoge pass. Bauta kopt de bal weg. Gridean speelt de bal door. Tomić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Marks bereikt de bal nog maar net als eerste. Marks geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bratchyk de bal onder controle te krijgen. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. Bihun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratchyk verovert de bal door een tackle van achteren. Bratchyk geeft een lange en hoge pass. Paczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Bihun trapt de bal weg. Cihan kopt de bal weg. Tamborini is nu in balbezit. Paczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. Bihun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Klungelig pakt Tamborini de bal. Tamborini probeert naar een medespeler te passen. Tomić is nu in balbezit. Seibt bereikt de bal nog maar net als eerste. Seibt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesznowolskie Grajki - Roossoneri 3:1

86e minuut.
Cihan geeft de bal voor. Daar is Asprilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paczkowski is nu in balbezit. Paczkowski draait met de bal, schiet en ... Bihun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesznowolskie Grajki - Roossoneri 3:2

87e minuut.
Graham bereikt de bal nog maar net als eerste. Graham passt de bal zonder na te denken. Feller geeft een lange en hoge pass. Seibt is nu in balbezit. Seibt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesznowolskie Grajki 57%, Roossoneri 43%.
Lesznowolskie Grajki - Roossoneri 3:2