Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roossoneri Lesznowolskie Grajki
sedorf Tactiek 541 my
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 47.9
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Marks verovert de bal door een tackle van achteren. Marks probeert naar een medespeler te passen. Paczkowski is nu in balbezit. Paczkowski schiet op doel. Bihun probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Jurczyk is nu in balbezit. Jurczyk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Paczkowski de bal. Paczkowski draait met de bal, schiet en ... Bihun werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Lesznowolskie Grajki 1:0

18e minuut.
Mallo Castro met de inworp. Vienosalmi is nu in balbezit. Vienosalmi geeft een hoge lob. Puga bereikt de bal nog maar net als eerste. Puga draait met de bal, schiet en ... Bihun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Tudose geeft de bal voor. Klungelig pakt Puga de bal. Bihun probeert naar een medespeler te passen. Tomić is nu in balbezit. Tomić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Roossoneri - Lesznowolskie Grajki 1:1

38e minuut.
Klungelig pakt Marks de bal. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Puga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski is nu in balbezit. Paczkowski draait met de bal, schiet en ... Bihun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roossoneri 44%, Lesznowolskie Grajki 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Roossoneri - Lesznowolskie Grajki 1:1

47e minuut.
Cihan is nu in balbezit. Cihan passt de bal met de wreef. Puga bereikt de bal nog maar net als eerste. Puga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Lesznowolskie Grajki 2:1

59e minuut.
Mâţea probeert naar een medespeler te passen. Cihan is nu in balbezit. Cihan passt de bal met de wreef. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Jurczyk passt de bal zonder na te denken. Prado probeert naar een medespeler te passen. Tomić is nu in balbezit. Tomić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Roossoneri - Lesznowolskie Grajki 2:2

70e minuut.
Bratchyk komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Quirino geeft een lange en hoge pass. Mallo Castro kopt de bal weg. Klungelig pakt Feller de bal. Bratchyk rent richting de bal. Bratchyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Vienosalmi speelt de bal door. Bratchyk is nu in balbezit. Bratchyk passt de bal zonder na te denken. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Lesznowolskie Grajki 3:2

77e minuut.
Mallo Castro geeft de bal voor. Daar is Tudose, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomić bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mallo Castro neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Paczkowski is nu in balbezit. Cihan is nu in balbezit. Tamborini maakt een afschuwelijke overtreding. Tamborini krijgt een gele kaart. Cihan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cihan kan niet meer verder spelen. Apostolescu komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Apostolescu met een sublieme pass. Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâţea passt de bal zonder na te denken. Bratchyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratchyk draait met de bal, schiet en ... Bihun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Fabbio probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pischedda met een snelle inworp. Jurczyk rent richting de bal. Jurczyk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mâţea rent richting de bal. Mâţea passt de bal in één keer door. Asprilla is nu in balbezit. Bratchyk onderschept slim de pass. Bratchyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roossoneri 43%, Lesznowolskie Grajki 57%.
Roossoneri - Lesznowolskie Grajki 3:2