Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GO AHEAD HAWKS Zegrze Nieporęt
69 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
27 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 41.1
zeer goed Schieten goed
solide Passen matig
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Gonatas is nu in balbezit. Gonatas passt de bal zonder na te denken. Mantovani is nu in balbezit. Mantovani schiet op doel. Saldívar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - Zegrze Nieporęt 1:0

4e minuut.
Inworp. Čvarak met de inworp. Kropka is nu in balbezit. Kropka geeft een hoge lob. Mantovani krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - Zegrze Nieporęt 2:0

8e minuut.
Pachtmann geeft de bal voor. Daar is Mantovani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artaza rent richting de bal. Artaza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - Zegrze Nieporęt 3:0

10e minuut.
Błaszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Čvarak verovert de bal door een tackle van achteren. Čvarak geeft een lange en hoge pass. Mantovani heeft problemen om de bal te vangen. Mantovani haalt uit met een fantastische trap. Saldívar bokst de bal weg.

14e minuut.
Babin met de inworp. Moczulski is nu in balbezit. Moczulski geeft een hoge lob. Rajčan heeft problemen om de bal te vangen. Tooming is nu in balbezit. Conde Carbo bokst de bal weg. Tooming is nu in balbezit. Tooming haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - Zegrze Nieporęt 3:1

17e minuut.
Błaszczyk probeert naar een medespeler te passen. Piechniczek met een sublieme pass. Pachtmann met een sublieme pass. Gonatas is nu in balbezit. Gonatas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pflaume passt de bal in één keer door. Daar is Syper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachtmann speelt de bal door. Mantovani is nu in balbezit. Mantovani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Artaza probeert naar een medespeler te passen. Mantovani heeft problemen om de bal te vangen. Kolat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kolat krijgt een gele kaart. Mantovani raakt geblesseerd tijdens het duel. Pachtmann wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Artaza passt de bal zonder na te denken. Dasong speelt de bal door. Kropka probeert naar een medespeler te passen. Mantovani is nu in balbezit. Mantovani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Matov probeert de bal aan de voet te houden. Kropka rent richting de bal. Kropka passt de bal met de wreef. Artaza rent richting de bal. Artaza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Pachtmann passt de bal in één keer door. Daar is Mantovani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolat rent richting de bal. Mantovani onderschept slim de pass. Mantovani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Klungelig pakt Koral de bal. Gonatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koral bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonatas verovert de bal door een tackle van achteren. Gonatas geeft een lange en hoge pass. Paal! Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Mantovani rent richting de bal. Mantovani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - Zegrze Nieporęt 4:1

43e minuut.
Piechniczek kopt de bal weg. Artaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Artaza passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mantovani de bal. Mantovani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - Zegrze Nieporęt 5:1

45e minuut.
Kropka rent richting de bal. Kropka passt de bal met de wreef. Kolat rent richting de bal. Mantovani onderschept slim de pass. Mantovani schiet op doel. Saldívar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO AHEAD HAWKS 29%, Zegrze Nieporęt 71%.
GO AHEAD HAWKS - Zegrze Nieporęt 5:1

46e minuut.
Tooming probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kropka met de inworp. Dasong geeft de bal voor. Gonatas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Daar is Gonatas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koral bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonatas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Koral raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

50e minuut.
Daar is Mantovani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artaza rent richting de bal. Artaza probeert naar een medespeler te passen. Mantovani is nu in balbezit. Mantovani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Kolat geeft een hoge lob. Syper kopt de bal weg. Tooming rent richting de bal. Tooming draait met de bal, schiet en ... Conde Carbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - Zegrze Nieporęt 5:2

57e minuut.
de Theux de Meylandt is nu in balbezit. de Theux de Meylandt geeft de bal voor. Čvarak kopt de bal weg. Błaszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kropka geeft een lange en hoge pass. Saldívar bokst de bal weg.

60e minuut.
Kropka rent richting de bal. Kropka geeft een hoge lob. Klungelig pakt de Theux de Meylandt de bal. Mantovani is nu in balbezit. Mantovani schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Artaza rent richting de bal. Artaza geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kolat de bal. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Saldívar met een harde bal richting middenveld. Dasong met een sublieme pass. Daar is Mantovani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantovani draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kolat de bal onder controle te krijgen. Saldívar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - Zegrze Nieporęt 6:2

68e minuut.
Kropka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropka geeft een lange en hoge pass. Matov probeert de bal aan de voet te houden. Pachtmann rent richting de bal. Pachtmann geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kropka probeert naar een medespeler te passen. Dasong geeft de bal voor. Mantovani rent richting de bal. Mantovani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - Zegrze Nieporęt 7:2

71e minuut.
Městský komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Dasong geeft een hoge lob. Daar is Kropka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kropka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mantovani de bal. Mantovani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Błaszczyk rent richting de bal. Błaszczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pflaume de bal. Pflaume geeft een hoge lob. Tooming springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Koral geeft een hoge lob. Tooming is nu in balbezit. Daar is Tooming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tooming draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - Zegrze Nieporęt 7:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO AHEAD HAWKS 31%, Zegrze Nieporęt 69%.
GO AHEAD HAWKS - Zegrze Nieporęt 7:3