Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc myslowice CPN Poryjewo
442 Tactiek poli
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
15 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 30.9
very good Schieten poor
good Passen adequate
outstanding Verdedigen average


2e minuut.
Melo da Silva speelt de bal door. Zabielski rent richting de bal. Zarudzki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zabielski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Šulda neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bosinceanu speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Serfel de bal onder controle te krijgen. Petri verovert de bal door een tackle van achteren. Sáez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez García schiet op doel. Bluszcz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Hidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidi geeft de bal voor. Serfel heeft problemen om de bal te vangen. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sáez García is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
fc myslowice - CPN Poryjewo 1:0

31e minuut.
Melo da Silva probeert naar een medespeler te passen. Miłowski is nu in balbezit. Miłowski speelt de bal door. Bosinceanu is nu in balbezit. Bosinceanu geeft een hoge lob. Paal!

42e minuut.
Melo da Silva rent richting de bal. Lesueur verovert de bal door een tackle van achteren. Lesueur met een sublieme pass. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak draait met de bal, schiet en ... Bluszcz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc myslowice 31%, CPN Poryjewo 69%.
fc myslowice - CPN Poryjewo 1:0

47e minuut.
Melo da Silva onderschept slim de pass. Lesueur verovert de bal door een tackle van achteren. Lesueur speelt de bal door. Fedorczak rent richting de bal. Fedorczak draait met de bal, schiet en ... Bluszcz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bluszcz met een sublieme pass. Lesueur kopt de bal weg. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc myslowice - CPN Poryjewo 2:0

53e minuut.
Bosinceanu geeft een lange en hoge pass. Lesueur kopt de bal weg. Klungelig pakt Petri de bal. Sáez García rent richting de bal. Sáez García schiet op doel. Bluszcz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Landaal passt de bal in één keer door. Sáez García is nu in balbezit. Sáez García geeft een hoge lob. Fedorczak rent richting de bal. Fedorczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bosinceanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Petri de bal. Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak schiet op doel. Bluszcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Sáez García is nu in balbezit. Sáez García haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc myslowice - CPN Poryjewo 3:0

77e minuut.
Lesueur kopt de bal weg. Daar is Sáez García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc myslowice - CPN Poryjewo 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc myslowice 29%, CPN Poryjewo 71%.
fc myslowice - CPN Poryjewo 4:0