Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roossoneri Lech Budowlany
sedorf Tactiek Dędka
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
56 gemiddelde waardering 45.8
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen matig
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Tudose geeft een hoge lob. Inworp. Kuś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuśmierzak is nu in balbezit. Kuśmierzak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Wrona rent richting de bal. Wrona probeert naar een medespeler te passen. Tascău rent richting de bal. Tascău schiet op doel. Yazir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sóspataki geeft een lange en hoge pass. Vienosalmi kopt de bal weg. Presa probeert de bal met de borst te controleren. Puga onderschept slim de pass. Puga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Listkiewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tascău de bal. Vienosalmi met een sublieme pass. Puga rent richting de bal. Puga draait met de bal, schiet en ... Steffens bokst de bal weg. Truie heeft problemen om de bal te vangen. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Lech Budowlany 1:0

23e minuut.
Cihan passt de bal zonder na te denken. Jurczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczyk met een sublieme pass. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. Steffens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Puga neemt de hoekschop. Daar is Sóspataki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tudose onderschept slim de pass. Tudose passt de bal in één keer door. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino geeft de bal voor. Paczkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Steffens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Puga met een snelle inworp. Cihan geeft de bal voor. Klungelig pakt Visgailis de bal. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Lech Budowlany 2:0

31e minuut.
Tascău passt de bal met de wreef. Wrona rent richting de bal. Wrona passt de bal met de wreef. Zygierewicz rent richting de bal. Zygierewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roossoneri 50%, Lech Budowlany 50%.
Roossoneri - Lech Budowlany 2:0

58e minuut.
Truie passt de bal zonder na te denken. Tascău rent richting de bal. Tascău speelt de bal door. Zygierewicz is nu in balbezit. Zygierewicz draait met de bal, schiet en ... Yazir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan passt de bal zonder na te denken. Presa onderschept slim de pass. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Buitenspel voor Wrona. Goede buitenspelval van de verdediging. Mâţea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Sóspataki de bal. Jurczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jurczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino speelt de bal door. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Lech Budowlany 3:0

71e minuut.
Tascău speelt de bal door. Klungelig pakt Zygierewicz de bal. Zygierewicz met een sublieme pass. Wrona is nu in balbezit. Wrona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Lech Budowlany 3:1

71e minuut.
Bratchyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roossoneri 37%, Lech Budowlany 63%.
Roossoneri - Lech Budowlany 3:1