Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gwiazda Lesznowolskie Grajki
sss.. Tactiek 541 my
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 50.4
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Lasek rent richting de bal. Lasek met een sublieme pass. Tekiralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Lesznowolskie Grajki 1:0

18e minuut.
Droz geeft een hoge lob. Asprilla met een sublieme pass. Gridean is nu in balbezit. Gridean geeft een lange en hoge pass. Seibt springt en kopt de bal. Kokologiannakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tomić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gwiazda - Lesznowolskie Grajki 1:1

21e minuut.
Tomić bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleador speelt de bal door. Tekiralp rent richting de bal. Tekiralp haalt uit met een fantastische trap. Bihun probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Lesznowolskie Grajki 2:1

33e minuut.
Mallo Castro geeft een hoge lob. Seibt kopt de bal weg. Graham bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asprilla met een snelle inworp. Gridean speelt de bal door. Tomić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomić schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazda 64%, Lesznowolskie Grajki 36%.
FC Gwiazda - Lesznowolskie Grajki 2:1

46e minuut.
Gorelli komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Tomić heeft problemen om de bal te vangen. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek geeft de bal voor. Tekiralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralp haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Lorenzetti probeert naar een medespeler te passen. Gorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Graham onderschept slim de pass. Tekiralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralp schiet op doel. Bihun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Bauta geeft de bal voor. Mallo Castro kopt de bal weg. Tekiralp is nu in balbezit. Tekiralp haalt uit met een fantastische trap. Bihun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Lesznowolskie Grajki 3:1

54e minuut.
Asprilla geeft een hoge lob. Inworp. Navarro met de inworp. Gorelli is nu in balbezit. Gorelli geeft een lange en hoge pass. Bihun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Tekiralp rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Lesznowolskie Grajki 4:1

57e minuut.
Hovsepyan geeft een hoge lob. Lorenzetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzetti passt de bal in één keer door. Tekiralp rent richting de bal. Tekiralp schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Lesznowolskie Grajki 5:1

63e minuut.
Feller maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Atmodjo is nu in balbezit. Seibt verovert de bal door een tackle van achteren. Seibt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Lesznowolskie Grajki 5:2

64e minuut.
Goleador bereikt de bal nog maar net als eerste. Seibt rent richting de bal. Goleador schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Goleador krijgt een gele kaart. Seibt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kalynychenko komt het veld opgelopen. Graham zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gridean geeft een lange en hoge pass. Seibt bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Atmodjo trapt de bal weg van het doel. Gorelli kopt de bal weg. Marks heeft problemen om de bal te vangen. Tekiralp rent richting de bal. Tekiralp haalt uit met een fantastische trap. Bihun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lorenzetti neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kalynychenko met een sublieme pass. Goleador bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleador passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tekiralp de bal. Tekiralp haalt uit met een fantastische trap. Bihun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gorelli is nu in balbezit. Gorelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Lesznowolskie Grajki 6:2

73e minuut.
Graham rent richting de bal. Kalynychenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kalynychenko speelt de bal door. Gorelli is nu in balbezit. Gorelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Lesznowolskie Grajki 7:2

77e minuut.
Kokologiannakis trapt de bal weg van het doel. Kalynychenko kopt de bal weg. Tekiralp is nu in balbezit. Tekiralp draait met de bal, schiet en ... Paal! Feller heeft problemen om de bal te vangen. Tekiralp geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raffin komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Goleador probeert naar een medespeler te passen. Navarro rent richting de bal. Asprilla maakt een afschuwelijke overtreding. Asprilla is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

90e minuut.
Tekiralp is nu in balbezit. Tamborini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralp onderschept slim de pass. Tekiralp schiet op doel. Bihun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Lesznowolskie Grajki 8:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazda 44%, Lesznowolskie Grajki 56%.
FC Gwiazda - Lesznowolskie Grajki 8:2