Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc myslowice Zegrze Nieporęt
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 39.5
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen matig
uitstekend Verdedigen redelijk


3e minuut.
Jerpelea geeft een hoge lob. Koral bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fedorczak zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fedorczak naar de kleedkamers voor een vroege douche.

5e minuut.
de Theux de Meylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Puławski onderschept slim de pass. Puławski passt de bal met de wreef. Antoniak is nu in balbezit. Antoniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
de Theux de Meylandt passt de bal in één keer door. Blahouňovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Blahouňovský passt de bal zonder na te denken. Landaal bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaal geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Saldívar trapt de bal weg van het doel. Matov is nu in balbezit. Puławski begaat een overtreding. Puławski krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Koral rent richting de bal. Antoniak verovert de bal door een tackle van achteren. Antoniak speelt de bal door. Puławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Puławski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kolat heeft problemen om de bal te vangen. Puławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Puławski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Czachomirski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc myslowice - Zegrze Nieporęt 1:0

28e minuut.
de Theux de Meylandt geeft een lange en hoge pass. Tooming kopt de bal weg. Landaal speelt de bal door. Antoniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniak haalt uit met een fantastische trap. Saldívar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Zarudzki geeft een hoge lob. Puławski rent richting de bal. de Theux de Meylandt maakt een afschuwelijke overtreding. de Theux de Meylandt is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Puławski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zarudzki komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Saldívar trapt de bal weg van het doel. Stangalini kopt de bal weg. Matov speelt de bal door. Tooming rent richting de bal. Tooming haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Gwardys trapt de bal weg van het doel. Matov heeft problemen om de bal te vangen. Landaal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Puławski de bal. Puławski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Breś onderschept slim de pass. Breś probeert naar een medespeler te passen. Antoniak heeft problemen om de bal te vangen. Antoniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc myslowice 46%, Zegrze Nieporęt 54%.
fc myslowice - Zegrze Nieporęt 1:0

50e minuut.
Zarudzki speelt de bal door. Landaal met een sublieme pass. Puławski is nu in balbezit. Puławski schiet op doel. Saldívar probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Zarudzki verovert de bal door een tackle van achteren. Zarudzki geeft de bal voor. Landaal met een sublieme pass. Antoniak rent richting de bal. Antoniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Breś verovert de bal door een tackle van achteren. Breś passt de bal zonder na te denken. Antoniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc myslowice - Zegrze Nieporęt 2:0

69e minuut.
Jerpelea geeft een lange en hoge pass. Kolat rent richting de bal. Antoniak onderschept slim de pass. Antoniak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc myslowice - Zegrze Nieporęt 3:0

81e minuut.
Pflaume onderschept slim de pass. Pflaume geeft de bal voor. Babin geeft de bal voor. Tooming krijgt zijn hoofd ertegen. Gwardys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc myslowice - Zegrze Nieporęt 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc myslowice 32%, Zegrze Nieporęt 68%.
fc myslowice - Zegrze Nieporęt 3:1