Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zegrze Nieporęt fc myslowice
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
4 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 53.8
good Schieten very good
weak Passen good
good Verdedigen formidable


2e minuut.
Jańczak passt de bal in één keer door. Koral geeft een hoge lob. Czachomirski probeert de bal aan de voet te houden. Sáez García is nu in balbezit. Sáez García haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - fc myslowice 0:1

37e minuut.
Bosinceanu passt de bal zonder na te denken. de Theux de Meylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez García verovert de bal door een tackle van achteren. Sáez García draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - fc myslowice 0:2

39e minuut.
Stangalini is nu in balbezit. Lesueur bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesueur passt de bal zonder na te denken. Sáez García is nu in balbezit. Sáez García schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Landaal heeft problemen om de bal te vangen. Landaal speelt de bal door. Klungelig pakt Fedorczak de bal. Sáez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez García schiet op doel. Saldívar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - fc myslowice 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zegrze Nieporęt 74%, fc myslowice 26%.
Zegrze Nieporęt - fc myslowice 0:3

55e minuut.
Hidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidi geeft een lange en hoge pass. de Theux de Meylandt rent richting de bal. Sáez García onderschept slim de pass. Sáez García haalt uit met een fantastische trap. Saldívar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sáez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez García draait met de bal, schiet en ... Saldívar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Jańczak is nu in balbezit. Lesueur rent richting de bal. Lesueur passt de bal zonder na te denken. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - fc myslowice 0:4

59e minuut.
Bosinceanu passt de bal in één keer door. Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak passt de bal met de wreef. Sáez García is nu in balbezit. Sáez García schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Lesueur bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesueur passt de bal zonder na te denken. Landaal met een sublieme pass. Sáez García rent richting de bal. Sáez García draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hidi speelt de bal door. Sáez García is nu in balbezit. Czachomirski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Czachomirski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Czachomirski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

66e minuut.
Bosinceanu geeft de bal voor. Fedorczak rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bosinceanu zal de hoekschop nemen. Sáez García springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Daar is Fedorczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedorczak geeft een lange en hoge pass. Landaal bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaal haalt uit met een fantastische trap. Saldívar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - fc myslowice 0:5

72e minuut.
Jańczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak verovert de bal door een tackle van achteren. Lesueur bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesueur geeft de bal voor. Sáez García krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lesueur speelt de bal door. Kolat is nu in balbezit. Sáez García met een sublieme pass. Landaal bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaal geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Saldívar probeert naar een medespeler te passen. Stangalini kopt de bal weg. Jerpelea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tooming is nu in balbezit. Tooming schiet op doel. Gwardys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Lesueur is nu in balbezit. Lesueur probeert naar een medespeler te passen. Fedorczak rent richting de bal. Fedorczak draait met de bal, schiet en ... Saldívar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - fc myslowice 0:6

86e minuut.
Lesueur is nu in balbezit. Lesueur geeft een hoge lob. Sáez García heeft problemen om de bal te vangen. Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stangalini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Syper komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zegrze Nieporęt 79%, fc myslowice 21%.
Zegrze Nieporęt - fc myslowice 0:6