Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GO AHEAD HAWKS CPN Poryjewo
69 Tactiek poli
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 31.5
zeer goed Schieten slecht
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Piechniczek passt de bal met de wreef. Gonatas rent richting de bal. Gonatas passt de bal met de wreef. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani schiet op doel. Bluszcz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - CPN Poryjewo 1:0

8e minuut.
Pabina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabina speelt de bal door. Kropka met een sublieme pass. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani draait met de bal, schiet en ... Bluszcz bokst de bal weg.

16e minuut.
Rucht controleert de bal met de borst. Kropka is nu in balbezit. Kropka passt de bal met de wreef. Mantovani rent richting de bal. Mantovani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kropka passt de bal zonder na te denken. Artaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Artaza passt de bal zonder na te denken. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani schiet op doel. Bluszcz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Buttiens raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

28e minuut.
Serfel heeft problemen om de bal te vangen. Pachtmann rent richting de bal. Pachtmann met een sublieme pass. Artaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Artaza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - CPN Poryjewo 2:0

31e minuut.
Dasong rent richting de bal. Dasong geeft een lange en hoge pass. Mantovani heeft problemen om de bal te vangen. Artaza is nu in balbezit. Artaza draait met de bal, schiet en ... Bluszcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Šulda rent richting de bal. Pachtmann verovert de bal door een tackle van achteren. Kropka heeft problemen om de bal te vangen. Kropka geeft een lange en hoge pass. Mantovani springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Pachtmann onderschept slim de pass. Pachtmann geeft een lange en hoge pass. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani draait met de bal, schiet en ... Bluszcz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - CPN Poryjewo 3:0

38e minuut.
Artaza rent richting de bal. Artaza geeft de bal voor. Klungelig pakt Petri de bal. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Rajčan kopt de bal weg. Čvarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dasong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dasong geeft een lange en hoge pass. Mantovani krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Artaza is nu in balbezit. Artaza passt de bal in één keer door. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani draait met de bal, schiet en ... Bluszcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - CPN Poryjewo 4:0

44e minuut.
Zabielski probeert naar een medespeler te passen. Šulda heeft problemen om de bal te vangen. Artaza onderschept slim de pass. Artaza draait met de bal, schiet en ... Bluszcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - CPN Poryjewo 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO AHEAD HAWKS 25%, CPN Poryjewo 75%.
GO AHEAD HAWKS - CPN Poryjewo 5:0

47e minuut.
Rucht onderschept slim de pass. Inworp. Čvarak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kropka probeert de bal met de borst te controleren. Kropka geeft een hoge lob. Bluszcz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mantovani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - CPN Poryjewo 6:0

50e minuut.
Melo da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafalski rent richting de bal. Rafalski geeft een lange en hoge pass. Artaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Gonatas geeft een lange en hoge pass. Dasong is nu in balbezit. Rucht bereikt de bal nog maar net als eerste. Artaza verovert de bal door een tackle van achteren. Artaza draait met de bal, schiet en ... Bluszcz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Petri onderschept slim de pass. Petri probeert naar een medespeler te passen. Serfel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rafalski is nu in balbezit. Rafalski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Artaza kopt de bal weg. Daar is Rucht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantovani rent richting de bal. Mantovani haalt uit met een fantastische trap. Bluszcz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - CPN Poryjewo 7:0

59e minuut.
Gonatas met een sublieme pass. Artaza is nu in balbezit. Artaza passt de bal in één keer door. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Petri is nu in balbezit. Mantovani verovert de bal door een tackle van achteren. Artaza is nu in balbezit. Artaza schiet op doel. Bluszcz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - CPN Poryjewo 8:0

65e minuut.
Pachtmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachtmann speelt de bal door. Gonatas probeert naar een medespeler te passen. Mantovani is nu in balbezit. Mantovani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Azəroğlu geeft een hoge lob. Čvarak is nu in balbezit. Zabielski maakt een afschuwelijke overtreding. Zabielski krijgt een gele kaart.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Městský komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kropka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropka probeert naar een medespeler te passen. Artaza is nu in balbezit. Artaza draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Petri de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - CPN Poryjewo 9:0

73e minuut.
Artaza heeft problemen om de bal te vangen. Artaza probeert naar een medespeler te passen. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani draait met de bal, schiet en ... Bluszcz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - CPN Poryjewo 10:0

75e minuut.
Pachtmann speelt de bal door. Artaza is nu in balbezit. Artaza passt de bal in één keer door. Mantovani is nu in balbezit. Mantovani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dasong rent richting de bal. Dasong passt de bal zonder na te denken. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani draait met de bal, schiet en ... Bluszcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - CPN Poryjewo 11:0

84e minuut.
Buitenspel voor Balaskó. Goede buitenspelval van de verdediging. Dasong neemt vlug de vrije trap. Mantovani rent richting de bal. Mantovani schiet op doel. Bluszcz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - CPN Poryjewo 12:0

87e minuut.
Daar is Artaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantovani is nu in balbezit. Artaza heeft problemen om de bal te vangen. Artaza draait met de bal, schiet en ... Bluszcz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - CPN Poryjewo 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO AHEAD HAWKS 15%, CPN Poryjewo 85%.
GO AHEAD HAWKS - CPN Poryjewo 13:0