Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CPN Poryjewo GO AHEAD HAWKS
poli Tactiek 69
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
29.5 gemiddelde waardering 50.5
poor Schieten solid
adequate Passen solid
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Městský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gonatas is nu in balbezit. Gonatas geeft een lange en hoge pass. Kropka is nu in balbezit. Kropka schiet op doel. Bluszcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Pachtmann probeert naar een medespeler te passen. Kropka rent richting de bal. Kropka geeft de bal voor. Artaza heeft problemen om de bal te vangen. Artaza schiet op doel. Bluszcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rucht is nu in balbezit. Rucht geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kropka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dasong met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kropka passt de bal met de wreef. Artaza rent richting de bal. Artaza passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mantovani de bal. Mantovani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kropka is nu in balbezit. Kropka passt de bal zonder na te denken. Mantovani is nu in balbezit. Mantovani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - GO AHEAD HAWKS 0:1

37e minuut.
Kropka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropka passt de bal met de wreef. Mantovani rent richting de bal. Mantovani schiet op doel. Bluszcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gonatas met een snelle inworp. Melo da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachtmann verovert de bal door een tackle van achteren. Pachtmann geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pachtmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachtmann probeert naar een medespeler te passen. Mantovani is nu in balbezit. Mantovani draait met de bal, schiet en ... Bluszcz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

45e minuut.
Kropka kopt de bal weg. Gonatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonatas passt de bal zonder na te denken. Artaza is nu in balbezit. Artaza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CPN Poryjewo 79%, GO AHEAD HAWKS 21%.
CPN Poryjewo - GO AHEAD HAWKS 0:1

55e minuut.
Kropka verovert de bal door een tackle van achteren. Kropka passt de bal zonder na te denken. Artaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Artaza haalt uit met een fantastische trap. Bluszcz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - GO AHEAD HAWKS 0:2

59e minuut.
Kropka rent richting de bal. Kropka geeft een hoge lob. Gonatas is nu in balbezit. Mantovani is nu in balbezit. Mantovani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pachtmann passt de bal met de wreef. Gonatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Serfel met een snelle inworp. Gonatas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gonatas probeert naar een medespeler te passen. Pachtmann is nu in balbezit. Pachtmann met een sublieme pass. Artaza is nu in balbezit. Artaza schiet op doel. Paal!

79e minuut.
Kropka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropka probeert naar een medespeler te passen. Petri rent richting de bal. Artaza verovert de bal door een tackle van achteren. Artaza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Městský verovert de bal door een tackle van achteren. Pachtmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachtmann passt de bal met de wreef. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pachtmann kopt de bal weg. Artaza rent richting de bal. Artaza passt de bal zonder na te denken. Kropka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropka geeft een hoge lob. Bluszcz bokst de bal weg. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - GO AHEAD HAWKS 0:3

89e minuut.
Gonatas speelt de bal door. Pachtmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Artaza is nu in balbezit. Artaza draait met de bal, schiet en ... Petri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bluszcz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - GO AHEAD HAWKS 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CPN Poryjewo 73%, GO AHEAD HAWKS 27%.
CPN Poryjewo - GO AHEAD HAWKS 0:4