Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GO AHEAD HAWKS FC Gwiazda
69 Tactiek sss..
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
54.6 gemiddelde waardering 52
solid Schieten very good
solid Passen average
very good Verdedigen very good


10e minuut.
Pachtmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachtmann probeert naar een medespeler te passen. Mantovani is nu in balbezit. Mantovani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - FC Gwiazda 1:0

13e minuut.
Kalynychenko onderschept slim de pass. Kalynychenko passt de bal in één keer door. Navarro is nu in balbezit. Navarro geeft de bal voor. Tekiralp krijgt zijn hoofd ertegen. Conde Carbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Pachtmann probeert naar een medespeler te passen. Artaza heeft problemen om de bal te vangen. Artaza passt de bal zonder na te denken. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Droz is nu in balbezit. Droz passt de bal zonder na te denken. Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu schiet op doel. Conde Carbo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Lorenzetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzetti geeft de bal voor. Pachtmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralp onderschept slim de pass. Tekiralp schiet op doel. Conde Carbo bokst de bal weg.

39e minuut.
Lorenzetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzetti geeft een hoge lob. Lupescu kan de bal niet met de borst controleren. Tekiralp is nu in balbezit. Tekiralp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Artaza kopt de bal weg. Hovsepyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mantovani. Mantovani krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Atmodjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani onderschept slim de pass. Droz onderschept slim de pass. Artaza verovert de bal door een tackle van achteren. Artaza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO AHEAD HAWKS 48%, FC Gwiazda 52%.
GO AHEAD HAWKS - FC Gwiazda 1:0

46e minuut.
Gorelli komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kropka met de inworp. Dasong rent richting de bal. Dasong met een sublieme pass. Artaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Artaza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Gorelli rent richting de bal. Gorelli geeft een hoge lob. Tekiralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralp haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GO AHEAD HAWKS - FC Gwiazda 1:1

48e minuut.
Artaza passt de bal in één keer door. Daar is Gonatas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalynychenko geeft een hoge lob. Gorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelli draait met de bal, schiet en ... Conde Carbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Dasong verovert de bal door een tackle van achteren. Dasong met een sublieme pass. Kropka rent richting de bal. Kropka geeft een lange en hoge pass. Mantovani maakt een snoekduik en kopt de bal. Kokologiannakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Kropka speelt de bal door. Gonatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Atmodjo begaat een overtreding. Atmodjo krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Rafalski probeert de bal met de borst te controleren. Lasek is nu in balbezit. Rafalski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rafalski krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Městský komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kropka passt de bal zonder na te denken. Městský is nu in balbezit. Městský passt de bal in één keer door. Artaza is nu in balbezit. Artaza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kalynychenko speelt de bal door. Tekiralp rent richting de bal. Gorelli rent richting de bal. Gorelli draait met de bal, schiet en ... Conde Carbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - FC Gwiazda 1:2

83e minuut.
Raffin komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Piechniczek neemt vlug de vrije trap. Mantovani kopt de bal weg. Daar is Droz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Městský rent richting de bal. Městský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Cimera geeft de bal voor. Klungelig pakt Piechniczek de bal. Gorelli rent richting de bal. Daar is Gorelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Navarro is nu in balbezit. Navarro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - FC Gwiazda 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO AHEAD HAWKS 35%, FC Gwiazda 65%.
GO AHEAD HAWKS - FC Gwiazda 1:3