Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gwiazda GO AHEAD HAWKS
sss.. Tactiek 69
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 53.3
zeer goed Schieten solide
matig Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Atmodjo geeft een hoge lob. Kropka kopt de bal weg. Daar is Hovsepyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantovani onderschept slim de pass. Mantovani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čvarak met de inworp. Kropka speelt de bal door. Artaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Artaza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kropka rent richting de bal. Kropka geeft een lange en hoge pass. Gonatas probeert naar een medespeler te passen. Artaza rent richting de bal. Artaza draait met de bal, schiet en ... Kokologiannakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Kropka probeert naar een medespeler te passen. Lasek geeft een lange en hoge pass. Gorelli is nu in balbezit. Gorelli haalt uit met een fantastische trap. Conde Carbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - GO AHEAD HAWKS 1:0

28e minuut.
Klungelig pakt Rafalski de bal. Navarro rent richting de bal. Navarro speelt de bal door. Lupescu rent richting de bal. Lupescu schiet op doel. Conde Carbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro heeft problemen om de bal te vangen. Navarro probeert naar een medespeler te passen. Lupescu is nu in balbezit. Lupescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazda 62%, GO AHEAD HAWKS 38%.
FC Gwiazda - GO AHEAD HAWKS 1:0

47e minuut.
Piechniczek met een sublieme pass. Droz met een sublieme pass. Daar is Navarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro geeft een hoge lob. Gorelli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Rafalski met de inworp. Gonatas is nu in balbezit. Gonatas passt de bal in één keer door. Navarro rent richting de bal. Navarro geeft een lange en hoge pass. Conde Carbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gorelli rent richting de bal. Gorelli haalt uit met een fantastische trap. Conde Carbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Rafalski met een sublieme pass. Pachtmann rent richting de bal. Pachtmann probeert naar een medespeler te passen. Mantovani rent richting de bal. Mantovani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lorenzetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzetti probeert naar een medespeler te passen. Gorelli rent richting de bal. Gorelli draait met de bal, schiet en ... Conde Carbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - GO AHEAD HAWKS 2:0

70e minuut.
Droz is nu in balbezit. Droz geeft een hoge lob. Lupescu rent richting de bal. Lupescu draait met de bal, schiet en ... Conde Carbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Městský komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Dasong met een sublieme pass. Městský bereikt de bal nog maar net als eerste. Městský met een sublieme pass. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani schiet op doel. Kokologiannakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Goleador passt de bal met de wreef. Navarro rent richting de bal. Rafalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rafalski krijgt een gele kaart. Navarro raakt geblesseerd tijdens het duel. Goleador met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gorelli is nu in balbezit. Gorelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - GO AHEAD HAWKS 3:0

82e minuut.
Čvarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzetti verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzetti met een sublieme pass. Gorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelli geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - GO AHEAD HAWKS 4:0

86e minuut.
Lorenzetti geeft een lange en hoge pass. Rafalski is nu in balbezit. Lupescu verovert de bal door een tackle van achteren. Gorelli is nu in balbezit. Gorelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cimera speelt de bal door. Lorenzetti rent richting de bal. Lorenzetti geeft een hoge lob. Lasek rent richting de bal. Lasek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazda 50%, GO AHEAD HAWKS 50%.
FC Gwiazda - GO AHEAD HAWKS 4:0