Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roossoneri fc myslowice
sedorf Tactiek 442
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 54.5
very good Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen outstanding


9e minuut.
Sáez García onderschept slim de pass. Vienosalmi rent richting de bal. Sáez García onderschept slim de pass. Klungelig pakt Sáez García de bal. Sáez García haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - fc myslowice 0:1

13e minuut.
Puga is nu in balbezit. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski passt de bal in één keer door. Jurczyk heeft problemen om de bal te vangen. Jurczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Hidi onderschept slim de pass. Hidi passt de bal zonder na te denken. Landaal speelt de bal door. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Cihan met een sublieme pass. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski passt de bal in één keer door. Puga bereikt de bal nog maar net als eerste. Puga draait met de bal, schiet en ... Gwardys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Roossoneri - fc myslowice 1:1

34e minuut.
Mâţea kopt de bal weg. Klungelig pakt Cihan de bal. Zarudzki begaat een overtreding. Zarudzki krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Landaal heeft problemen om de bal te vangen. Landaal speelt de bal door. Tudose onderschept slim de pass. Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak draait met de bal, schiet en ... Klich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Lesueur speelt de bal door. Sáez García rent richting de bal. Met opzet legt Vienosalmi zijn tegenspeler op de grond. Vienosalmi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

45e minuut.
Lesueur met een sublieme pass. Fedorczak rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bosinceanu neemt de hoekschop. Fedorczak kopt de bal weg. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roossoneri 59%, fc myslowice 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Roossoneri - fc myslowice 1:1

47e minuut.
Zarudzki rent richting de bal. Lesueur is nu in balbezit. Lesueur met een sublieme pass. Sáez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez García schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Landaal speelt de bal door. Lesueur is nu in balbezit. Lesueur speelt de bal door. Fedorczak rent richting de bal. Fedorczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sáez García rent richting de bal. Lesueur is nu in balbezit. Cihan begaat een overtreding. Cihan krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Zarudzki passt de bal zonder na te denken. Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez García verovert de bal door een tackle van achteren. Sáez García haalt uit met een fantastische trap. Klich maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

63e minuut.
Wiedźmin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez García verovert de bal door een tackle van achteren. Sáez García geeft de bal voor. Fedorczak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - fc myslowice 1:2

71e minuut.
Miłowski passt de bal zonder na te denken. Zarudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarudzki geeft een hoge lob. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak haalt uit met een fantastische trap. Klich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Wiedźmin geeft een lange en hoge pass. Daar is Blahouňovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puga bereikt de bal nog maar net als eerste. Puga haalt uit met een fantastische trap. Gwardys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Doeltrap. Bratchyk komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Cihan is nu in balbezit. Cihan geeft de bal voor. Daar is Hidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez García haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Hidi is nu in balbezit. Bratchyk onderschept slim de pass. Bratchyk passt de bal zonder na te denken. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski schiet op doel. Gwardys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Sáez García rent richting de bal. Cihan verovert de bal door een tackle van achteren. Cihan passt de bal met de wreef. Bratchyk rent richting de bal. Bratchyk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Apostolescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roossoneri 51%, fc myslowice 49%.
Roossoneri - fc myslowice 1:2