Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zegrze Nieporęt Lech Budowlany
Normal Tactiek Dędka
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 48.4
adequate Schieten very good
average Passen adequate
average Verdedigen very good


4e minuut.
Kuśmierzak geeft een lange en hoge pass. Wrona is nu in balbezit. Wrona passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tascău de bal. Tascău schiet op doel. Paal!

7e minuut.
Listkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Wrona is nu in balbezit. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - Lech Budowlany 0:1

15e minuut.
Kuś kopt de bal weg. Stangalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierzak verovert de bal door een tackle van achteren. Kuśmierzak geeft een hoge lob. Tascău springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Wrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrona passt de bal in één keer door. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - Lech Budowlany 0:2

20e minuut.
Zygierewicz onderschept slim de pass. Zygierewicz geeft de bal voor. Wrona is nu in balbezit. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău draait met de bal, schiet en ... Saldívar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Daar is Huczała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuśmierzak onderschept slim de pass. Kuśmierzak probeert naar een medespeler te passen. Tascău rent richting de bal. Tascău haalt uit met een fantastische trap. Saldívar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Huczała bereikt de bal nog maar net als eerste. Huczała geeft een lange en hoge pass. Sóspataki rent richting de bal. Tooming is nu in balbezit. Tooming schiet op doel. Steffens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - Lech Budowlany 1:2

45e minuut.
Kuś passt de bal zonder na te denken. Kuśmierzak is nu in balbezit. Kuśmierzak passt de bal in één keer door. Wrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrona draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - Lech Budowlany 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zegrze Nieporęt 66%, Lech Budowlany 34%.
Zegrze Nieporęt - Lech Budowlany 1:3

47e minuut.
Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuś met een sublieme pass. Zygierewicz rent richting de bal. Zygierewicz geeft een lange en hoge pass. Wrona krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Zygierewicz passt de bal zonder na te denken. Kuśmierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierzak passt de bal met de wreef. Wrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrona schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - Lech Budowlany 1:4

53e minuut.
Tascău geeft de bal voor. Wrona rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Kolat ... Strafschop! Wrona moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Wrona kan niet meer verder spelen. Kolat geeft de bal voor. Tascău zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Saldívar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - Lech Budowlany 1:5

54e minuut.
Stangalini speelt de bal door. Tooming rent richting de bal. Tascău onderschept slim de pass. Tascău draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kuś rent richting de bal. Kuś geeft de bal voor. Zygierewicz rent richting de bal. Zygierewicz geeft een lange en hoge pass. Tascău maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Tascău is nu in balbezit. Czachomirski is nu in balbezit. Zygierewicz rent richting de bal. Zygierewicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Babin onderschept slim de pass. Babin geeft de bal voor. Visgailis heeft problemen om de bal te vangen. Tooming bereikt de bal nog maar net als eerste. Tooming haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Huczała met een sublieme pass. Pflaume rent richting de bal. Pflaume speelt de bal door. Tooming rent richting de bal. Tooming draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - Lech Budowlany 2:5

71e minuut.
Kuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuś passt de bal met de wreef. Tascău is nu in balbezit. Tascău draait met de bal, schiet en ... Saldívar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - Lech Budowlany 2:6

77e minuut.
Huczała probeert de bal met de borst te controleren. Kuś is nu in balbezit. Kuś probeert naar een medespeler te passen. Tascău rent richting de bal. Tascău schiet op doel. Saldívar bokst de bal weg.

79e minuut.
Kuś speelt de bal door. Zygierewicz is nu in balbezit. Zygierewicz passt de bal met de wreef. Tascău rent richting de bal. Tascău schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - Lech Budowlany 2:7

83e minuut.
Huczała geeft een lange en hoge pass. Listkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Listkiewicz met een sublieme pass. Tascău rent richting de bal. Tascău haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saldívar met een harde bal richting middenveld. Stangalini rent richting de bal. Kuśmierzak geeft een lange en hoge pass. Tascău is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pflaume rent richting de bal. Pflaume probeert naar een medespeler te passen. Visgailis rent richting de bal. Tooming onderschept slim de pass. Tooming schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zegrze Nieporęt 57%, Lech Budowlany 43%.
Zegrze Nieporęt - Lech Budowlany 2:7