Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lech Budowlany Zegrze Nieporęt
Dędka Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
24 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47 gemiddelde waardering 36.3
zeer goed Schieten redelijk
matig Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zwak


7e minuut.
Ostręga is nu in balbezit. Ostręga geeft een lange en hoge pass. Daar is Visgailis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tooming bereikt de bal nog maar net als eerste. Tooming schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Listkiewicz geeft een hoge lob. Wrona is nu in balbezit. Wrona probeert naar een medespeler te passen. Tascău heeft problemen om de bal te vangen. Tascău haalt uit met een fantastische trap. Männilaan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zygierewicz rent richting de bal. Zygierewicz passt de bal zonder na te denken. Wrona is nu in balbezit. Wrona haalt uit met een fantastische trap. Männilaan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Budowlany - Zegrze Nieporęt 1:0

11e minuut.
Kuśmierzak is nu in balbezit. Kuśmierzak geeft een lange en hoge pass. Zygierewicz rent richting de bal. Zygierewicz geeft een hoge lob. Wrona krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Moczulski onderschept slim de pass. Moczulski geeft een hoge lob. Daar is Acıkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wrona rent richting de bal. Wrona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Listkiewicz geeft de bal voor. Tascău kopt de bal weg. Acıkan rent richting de bal. Wrona verovert de bal door een tackle van achteren. Wrona schiet op doel. Männilaan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Budowlany - Zegrze Nieporęt 2:0

28e minuut.
Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău passt de bal met de wreef. Wrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrona haalt uit met een fantastische trap. Männilaan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tascău heeft problemen om de bal te vangen. Syper rent richting de bal. Tascău onderschept slim de pass. Tascău speelt de bal door. Wrona is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Budowlany - Zegrze Nieporęt 3:0

30e minuut.
Moczulski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Popławski komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Männilaan met een harde bal richting middenveld. Presa kopt de bal weg. Błaszczyk probeert de bal aan de voet te houden. Tascău rent richting de bal. Tascău schiet op doel. Männilaan bokst de bal weg.

35e minuut.
Acıkan geeft een hoge lob. Tooming probeert de bal aan de voet te houden. Truie speelt de bal door. Tascău is nu in balbezit. Tascău schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Huczała passt de bal in één keer door. Błaszczyk is nu in balbezit. Pflaume met een sublieme pass. Tooming bereikt de bal nog maar net als eerste. Tooming haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Steffens met een harde bal richting middenveld. Listkiewicz geeft een lange en hoge pass. Wrona kopt de bal weg. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău schiet op doel. Männilaan bokst de bal weg.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Babin neemt de hoekschop. Klungelig pakt Presa de bal. Pflaume is nu in balbezit. Pflaume geeft de bal voor. Steffens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Budowlany 53%, Zegrze Nieporęt 47%.
Lech Budowlany - Zegrze Nieporęt 3:0

53e minuut.
Listkiewicz speelt de bal door. Popławski is nu in balbezit. Tascău onderschept slim de pass. Tascău draait met de bal, schiet en ... Männilaan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Zygierewicz de bal. Zygierewicz probeert naar een medespeler te passen. Tascău probeert de bal met de borst te controleren. Tascău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Budowlany - Zegrze Nieporęt 4:0

56e minuut.
Błaszczyk met een sublieme pass. Pflaume is nu in balbezit. Pflaume geeft een lange en hoge pass. Tooming bereikt de bal nog maar net als eerste. Tooming haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Budowlany - Zegrze Nieporęt 4:1

61e minuut.
Listkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Wrona rent richting de bal. Daar is Wrona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wrona schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Błaszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kuśmierzak probeert naar een medespeler te passen. Tascău rent richting de bal. Tascău schiet op doel. Männilaan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Budowlany - Zegrze Nieporęt 5:1

72e minuut.
Presa geeft de bal voor. Kuśmierzak is nu in balbezit. Kuśmierzak passt de bal met de wreef. Wrona rent richting de bal. Wrona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Błaszczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuśmierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierzak met een sublieme pass. Wrona is nu in balbezit. Wrona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Błaszczyk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zygierewicz met een snelle inworp. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Wrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrona passt de bal in één keer door. Tascău is nu in balbezit. Tascău haalt uit met een fantastische trap. Männilaan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Budowlany - Zegrze Nieporęt 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Budowlany 35%, Zegrze Nieporęt 65%.
Lech Budowlany - Zegrze Nieporęt 6:1