Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lesznowolskie Grajki CPN Poryjewo
541 my Tactiek poli
60% Balbezit 40%
37% Spel op eigen helft 63%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48.8 gemiddelde waardering 29.7
zeer goed Schieten slecht
goed Passen redelijk
solide Verdedigen matig


5e minuut.
Šulda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomić verovert de bal door een tackle van achteren. Tomić passt de bal met de wreef. Seibt bereikt de bal nog maar net als eerste. Seibt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Inworp. Prado komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Bauta probeert naar een medespeler te passen. Feller geeft de bal voor. Seibt bereikt de bal nog maar net als eerste. Seibt schiet op doel. Bluszcz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesznowolskie Grajki - CPN Poryjewo 1:0

17e minuut.
Mallo Castro geeft een lange en hoge pass. Petri rent richting de bal. Seibt verovert de bal door een tackle van achteren. Seibt schiet op doel. Bluszcz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesznowolskie Grajki - CPN Poryjewo 2:0

19e minuut.
Melo da Silva speelt de bal door. Klungelig pakt Šulda de bal. Feller speelt de bal door. Mallo Castro rent richting de bal. Mallo Castro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Asprilla kopt de bal weg. Rucht heeft problemen om de bal te vangen. Seibt is nu in balbezit. Seibt haalt uit met een fantastische trap. Paal!

21e minuut.
Gridean probeert naar een medespeler te passen. Mallo Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallo Castro passt de bal met de wreef. Prado rent richting de bal. Prado draait met de bal, schiet en ... Bluszcz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mallo Castro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Seibt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seibt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lesznowolskie Grajki - CPN Poryjewo 3:0

24e minuut.
Serfel geeft een hoge lob. Fabbio kopt de bal weg. Seibt rent richting de bal. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rucht geeft een lange en hoge pass. Inworp. Asprilla met een snelle inworp. Prado is nu in balbezit. Prado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Marks is nu in balbezit. Marks geeft een lange en hoge pass. Seibt bereikt de bal nog maar net als eerste. Seibt draait met de bal, schiet en ... Bluszcz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesznowolskie Grajki - CPN Poryjewo 4:0

44e minuut.
Feller kopt de bal weg. Buttiens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seibt rent richting de bal. Prado is nu in balbezit. Prado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesznowolskie Grajki 45%, CPN Poryjewo 55%.
Lesznowolskie Grajki - CPN Poryjewo 4:0

51e minuut.
Mallo Castro is nu in balbezit. Mallo Castro passt de bal met de wreef. Seibt rent richting de bal. Seibt haalt uit met een fantastische trap. Bluszcz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesznowolskie Grajki - CPN Poryjewo 5:0

57e minuut.
Mallo Castro is nu in balbezit. Mallo Castro geeft een hoge lob. Melo da Silva heeft problemen om de bal te vangen. Prado is nu in balbezit. Prado draait met de bal, schiet en ... Bluszcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Tamborini is nu in balbezit. Tamborini geeft een lange en hoge pass. Seibt kopt de bal weg. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Mallo Castro passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Prado de bal onder controle te krijgen. Seibt bereikt de bal nog maar net als eerste. Seibt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesznowolskie Grajki - CPN Poryjewo 6:0

82e minuut.
Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buttiens. Prado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Seibt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Prado is nu in balbezit. Prado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Inworp. Fabbio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gridean bereikt de bal nog maar net als eerste. Gridean geeft een lange en hoge pass. Seibt springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Feller probeert de bal aan de voet te houden. Śniadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Śniadecki moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Śniadecki kan niet meer verder spelen. Pabina komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesznowolskie Grajki 28%, CPN Poryjewo 72%.
Lesznowolskie Grajki - CPN Poryjewo 6:0