Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roossoneri GO AHEAD HAWKS
sedorf Tactiek 69
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.4 gemiddelde waardering 51.8
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Daar is Mâţea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonatas is nu in balbezit. Mâţea geeft de bal voor. Paczkowski is nu in balbezit. Paczkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rafalski rent richting de bal. Rafalski geeft de bal voor. Boschetti rent richting de bal. Boschetti geeft de bal voor. Paczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kropka rent richting de bal. Kropka met een sublieme pass. Daar is Artaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artaza haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tudose de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - GO AHEAD HAWKS 0:1

13e minuut.
Pischedda met de inworp. Gonatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonatas passt de bal in één keer door. Mantovani is nu in balbezit. Mantovani haalt uit met een fantastische trap. Yazir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - GO AHEAD HAWKS 0:2

20e minuut.
Dasong passt de bal met de wreef. Daar is Puga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puga passt de bal in één keer door. Cihan rent richting de bal. Cihan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Vienosalmi geeft de bal voor. Rajčan kopt de bal weg. Daar is Pachtmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Inworp. Kropka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dasong probeert naar een medespeler te passen. Artaza is nu in balbezit. Artaza geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dasong onderschept slim de pass. Artaza probeert naar een medespeler te passen. Mantovani is nu in balbezit. Mantovani draait met de bal, schiet en ... Yazir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - GO AHEAD HAWKS 0:3

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Conde Carbo trapt de bal weg van het doel. Kropka kopt de bal weg. Artaza rent richting de bal. Artaza geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kropka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tudose de bal. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani draait met de bal, schiet en ... Yazir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - GO AHEAD HAWKS 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roossoneri 60%, GO AHEAD HAWKS 40%.
Roossoneri - GO AHEAD HAWKS 0:4

57e minuut.
Cihan onderschept slim de pass. Cihan speelt de bal door. Puga bereikt de bal nog maar net als eerste. Puga draait met de bal, schiet en ... Conde Carbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Gonatas geeft een hoge lob. Mantovani rent richting de bal. Tudose begaat een overtreding. Mantovani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dasong komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - GO AHEAD HAWKS 0:5

63e minuut.
Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachtmann onderschept slim de pass. Pachtmann probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Artaza de bal. Artaza schiet op doel. Yazir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Vienosalmi geeft een lange en hoge pass. Rafalski onderschept slim de pass. Jurczyk is nu in balbezit. Jurczyk schiet op doel. Conde Carbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - GO AHEAD HAWKS 1:5

70e minuut.
Inworp. Městský komt het veld opgelopen. Bratchyk komt het veld opgelopen. Rafalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pachtmann met een sublieme pass. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Boschetti geeft een lange en hoge pass. Jurczyk rent richting de bal. Jurczyk geeft een hoge lob. Paczkowski springt en kopt de bal. Conde Carbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - GO AHEAD HAWKS 2:5

73e minuut.
Jurczyk is nu in balbezit. Jurczyk passt de bal met de wreef. Bratchyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratchyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Rafalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - GO AHEAD HAWKS 3:5

75e minuut.
Rafalski controleert de bal met de borst. Rafalski met een sublieme pass. Mâţea geeft een hoge lob. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Dasong geeft de bal voor. Kropka rent richting de bal. Quirino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kropka raakt geblesseerd tijdens het duel. Mantovani neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - GO AHEAD HAWKS 3:6

80e minuut.
Doeltrap. Apostolescu komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Boschetti geeft een hoge lob. Čvarak kopt de bal weg. Rafalski is nu in balbezit. Jurczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jurczyk schiet op doel. Conde Carbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bratchyk geeft een hoge lob. Rajčan heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - GO AHEAD HAWKS 4:6

88e minuut.
Městský met de inworp. Pachtmann is nu in balbezit. Pachtmann probeert naar een medespeler te passen. Artaza heeft problemen om de bal te vangen. Artaza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Jurczyk rent richting de bal. Jurczyk passt de bal zonder na te denken. Paczkowski is nu in balbezit. Paczkowski draait met de bal, schiet en ... Conde Carbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - GO AHEAD HAWKS 5:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roossoneri 49%, GO AHEAD HAWKS 51%.
Roossoneri - GO AHEAD HAWKS 5:6