Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GO AHEAD HAWKS Roossoneri
69 Tactiek sedorf
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 55.4
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Inworp. Gonatas met de inworp. Pachtmann met een sublieme pass. Klungelig pakt Artaza de bal. Artaza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Daar is Quirino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quirino geeft de bal voor. Puga is nu in balbezit. Puga draait met de bal, schiet en ... Conde Carbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Artaza heeft problemen om de bal te vangen. Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachtmann onderschept slim de pass. Pachtmann geeft een hoge lob. Mantovani krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mantovani stond buitenspel. Boschetti maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Puga kopt de bal weg. Paczkowski is nu in balbezit. Paczkowski schiet op doel. Conde Carbo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Puga neemt de hoekschop. Daar is Pachtmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurczyk is nu in balbezit. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Čvarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puga onderschept slim de pass. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski schiet op doel. Conde Carbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - Roossoneri 0:1

40e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Yazir niet meer kan verder spelen. Klich komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Rajčan geeft een hoge lob. Boschetti rent richting de bal. Mantovani verovert de bal door een tackle van achteren. Mantovani schiet op doel. Klich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO AHEAD HAWKS 45%, Roossoneri 55%.
GO AHEAD HAWKS - Roossoneri 0:1

47e minuut.
Artaza rent richting de bal. Pachtmann rent richting de bal. Pachtmann geeft een lange en hoge pass. Mantovani rent richting de bal. Mantovani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Daar is Quirino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kropka bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quirino krijgt een gele kaart. Kropka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mantovani neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Klich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Vienosalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienosalmi geeft een hoge lob. Jurczyk kopt de bal weg. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Artaza is nu in balbezit. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Artaza is nu in balbezit. Mantovani is nu in balbezit. Mantovani draait met de bal, schiet en ... Klich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Mâţea rent richting de bal. Mâţea geeft een lange en hoge pass. Rajčan kan de bal niet met de borst controleren. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski draait met de bal, schiet en ... Conde Carbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Puga rent richting de bal. Puga draait met de bal, schiet en ... Conde Carbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Jurczyk rent richting de bal. Jurczyk probeert naar een medespeler te passen. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - Roossoneri 0:2

62e minuut.
Conde Carbo trapt de bal weg. Artaza rent richting de bal. Artaza speelt de bal door. Daar is Mantovani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantovani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Boschetti is nu in balbezit. Boschetti geeft de bal voor. Puga is nu in balbezit. Puga schiet op doel. Conde Carbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - Roossoneri 0:3

67e minuut.
Daar is Vienosalmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantovani verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Boschetti zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Boschetti naar de kleedkamers voor een vroege douche.

69e minuut.
Tudose geeft een hoge lob. Puga kopt de bal weg. Paczkowski is nu in balbezit. Paczkowski draait met de bal, schiet en ... Conde Carbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - Roossoneri 0:4

70e minuut.
Bratchyk komt het veld opgelopen. Městský komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Cihan is nu in balbezit. Cihan passt de bal in één keer door. Jurczyk is nu in balbezit. Jurczyk schiet op doel. Conde Carbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - Roossoneri 0:5

75e minuut.
Rafalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafalski geeft een lange en hoge pass. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Apostolescu komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Inworp. Bratchyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dasong bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu verovert de bal door een tackle van achteren. Apostolescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Městský met een snelle inworp. Pachtmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachtmann probeert naar een medespeler te passen. Artaza rent richting de bal. Artaza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO AHEAD HAWKS 46%, Roossoneri 54%.
GO AHEAD HAWKS - Roossoneri 0:5