Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gwiazda fc myslowice
sss.. Tactiek 442
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50.8 gemiddelde waardering 51.6
zeer goed Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Landaal speelt de bal door. Antoniak rent richting de bal. Goleador probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lupescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Goleador passt de bal in één keer door. Tekiralp is nu in balbezit. Tekiralp passt de bal in één keer door. Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu haalt uit met een fantastische trap. Gwardys bokst de bal weg. Tekiralp rent richting de bal. Tekiralp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - fc myslowice 1:0

11e minuut.
Puławski rent richting de bal. Puławski passt de bal in één keer door. Lorenzetti met een sublieme pass. Tekiralp is nu in balbezit. Tekiralp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lasek probeert naar een medespeler te passen. Tekiralp heeft problemen om de bal te vangen. Hidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralp onderschept slim de pass. Tekiralp draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Tekiralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidi met een sublieme pass. Tekiralp is nu in balbezit. Tekiralp draait met de bal, schiet en ... Gwardys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - fc myslowice 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazda 54%, fc myslowice 46%.
FC Gwiazda - fc myslowice 2:0

46e minuut.
Gorelli komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Bosinceanu passt de bal zonder na te denken. Miłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłowski speelt de bal door. Daar is Gorelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorelli schiet op doel. Gwardys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalynychenko komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Miłowski kopt de bal weg. Antoniak heeft problemen om de bal te vangen. Droz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Droz krijgt een gele kaart. Antoniak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Antoniak kan niet meer verder spelen. Droz speelt de bal door. Giemsa komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Atmodjo is nu in balbezit. Atmodjo met een sublieme pass. Goleador speelt de bal door. Gorelli rent richting de bal. Gorelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Raffin komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Landaal met een sublieme pass. Goleador rent richting de bal. Goleador speelt de bal door. Gorelli rent richting de bal. Gorelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gorelli is nu in balbezit. Gorelli draait met de bal, schiet en ... Gwardys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gwardys trapt de bal weg van het doel. Kalynychenko geeft een lange en hoge pass. Gorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelli haalt uit met een fantastische trap. Gwardys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - fc myslowice 3:0

85e minuut.
Blahouňovský met een snelle inworp. Landaal is nu in balbezit. Hovsepyan is nu in balbezit. Landaal verovert de bal door een tackle van achteren. Landaal geeft een hoge lob. Kokologiannakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazda 46%, fc myslowice 54%.
FC Gwiazda - fc myslowice 3:0