Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc myslowice FC Gwiazda
442 Tactiek sss..
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 52.8
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
wonderbaarlijk Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Lorenzetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidi begaat een overtreding. Lorenzetti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lasek met een snel genomen vrije trap. Gorelli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lorenzetti passt de bal zonder na te denken. Goleador is nu in balbezit. Goleador passt de bal zonder na te denken. Gorelli rent richting de bal. Gorelli haalt uit met een fantastische trap. Gwardys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lupescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Gwardys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Lesueur rent richting de bal. Lasek rent richting de bal. Lesueur verovert de bal door een tackle van achteren. Lesueur geeft de bal voor. Fedorczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Kokologiannakis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc myslowice - FC Gwiazda 1:0

37e minuut.
Lasek kan de bal niet met de borst controleren. Lasek geeft een hoge lob. Gorelli probeert naar een medespeler te passen. Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu draait met de bal, schiet en ... Gwardys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc myslowice - FC Gwiazda 1:1

40e minuut.
Lorenzetti speelt de bal door. Lasek met een sublieme pass. Gorelli rent richting de bal. Gorelli schiet op doel. Blahouňovský probeert de bal aan de voet te houden. Gwardys bokst de bal weg.

41e minuut.
Blahouňovský heeft problemen om de bal te vangen. Blahouňovský met een sublieme pass. Zarudzki controleert de bal met de borst. Gorelli rent richting de bal. Gorelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc myslowice - FC Gwiazda 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc myslowice 53%, FC Gwiazda 47%.
fc myslowice - FC Gwiazda 1:2

48e minuut.
Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Droz. Fedorczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Lesueur met een snel genomen vrije trap. Daar is Hovsepyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak draait met de bal, schiet en ... Kokologiannakis bokst de bal weg. Sáez García rent richting de bal. Sáez García haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc myslowice - FC Gwiazda 2:2

74e minuut.
Goleador rent richting de bal. Bosinceanu onderschept slim de pass. Bosinceanu passt de bal zonder na te denken. Landaal rent richting de bal. Landaal geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Goleador rent richting de bal. Goleador passt de bal zonder na te denken. Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc myslowice 40%, FC Gwiazda 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc myslowice - FC Gwiazda 2:2