Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lech Budowlany CPN Poryjewo
Dędka Tactiek poli
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
47.7 gemiddelde waardering 31.5
uitstekend Schieten zwak
matig Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


2e minuut.
Kuś passt de bal met de wreef. Zygierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygierewicz geeft een hoge lob. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kuś kopt de bal weg. Petri kan de bal niet met de borst controleren. Tascău rent richting de bal. Tascău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Budowlany - CPN Poryjewo 1:0

6e minuut.
Kuśmierzak met een sublieme pass. Listkiewicz rent richting de bal. Listkiewicz geeft een hoge lob. Tascău springt en kopt de bal. Bluszcz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Budowlany - CPN Poryjewo 2:0

13e minuut.
Zygierewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zygierewicz met een sublieme pass. Petri rent richting de bal. Tascău onderschept slim de pass. Tascău draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Zabielski is nu in balbezit. Kuś verovert de bal door een tackle van achteren. Kuś geeft een lange en hoge pass. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău haalt uit met een fantastische trap. Bluszcz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Inworp. Zabielski met een snelle inworp. Kuś speelt de bal door. Listkiewicz is nu in balbezit. Listkiewicz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rucht met een snelle inworp. Śniadecki is nu in balbezit. Kuś schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kuś krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Kuś onderschept slim de pass. Kuś geeft een hoge lob. Buttiens heeft problemen om de bal te vangen. Tascău is nu in balbezit. Tascău schiet op doel. Bluszcz bokst de bal weg. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău draait met de bal, schiet en ... Bluszcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Zygierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygierewicz geeft een hoge lob. Daar is Melo da Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Rucht geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zygierewicz met de inworp. Tascău is nu in balbezit. Tascău haalt uit met een fantastische trap. Bluszcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Budowlany - CPN Poryjewo 3:0

31e minuut.
Kuśmierzak rent richting de bal. Kuśmierzak met een sublieme pass. Zygierewicz probeert naar een medespeler te passen. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Kuś met een sublieme pass. Kuśmierzak is nu in balbezit. Kuśmierzak passt de bal met de wreef. Listkiewicz geeft de bal voor. Tascău springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Budowlany - CPN Poryjewo 4:0

39e minuut.
Klungelig pakt Serfel de bal. Serfel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Petri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tascău is nu in balbezit. Tascău haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Šulda is nu in balbezit. Kuśmierzak onderschept slim de pass. Kuśmierzak geeft de bal voor. Tascău is nu in balbezit. Tascău draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Budowlany 40%, CPN Poryjewo 60%.
Lech Budowlany - CPN Poryjewo 4:0

51e minuut.
Kuś geeft een lange en hoge pass. Zygierewicz is nu in balbezit. Zygierewicz speelt de bal door. Tascău rent richting de bal. Tascău draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Kuśmierzak speelt de bal door. Tascău rent richting de bal. Buttiens begaat een overtreding. Tascău raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuśmierzak komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Budowlany - CPN Poryjewo 5:0

56e minuut.
Buttiens is nu in balbezit. Kuśmierzak verovert de bal door een tackle van achteren. Tascău is nu in balbezit. Tascău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Budowlany - CPN Poryjewo 6:0

60e minuut.
Rucht onderschept slim de pass. Zygierewicz heeft problemen om de bal te vangen. Zygierewicz probeert naar een medespeler te passen. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău haalt uit met een fantastische trap. Bluszcz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Budowlany - CPN Poryjewo 7:0

63e minuut.
Rucht geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zygierewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Tascău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tascău schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kuśmierzak kopt de bal weg. Listkiewicz rent richting de bal. Azəroğlu onderschept slim de pass. Kuśmierzak verovert de bal door een tackle van achteren. Kuśmierzak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Kuś passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zygierewicz de bal. Zygierewicz probeert naar een medespeler te passen. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kuśmierzak heeft problemen om de bal te vangen. Kuśmierzak geeft een lange en hoge pass. Tascău rent richting de bal. Tascău schiet op doel. Bluszcz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Budowlany - CPN Poryjewo 8:0

70e minuut.
Klungelig pakt Śniadecki de bal. Kuś rent richting de bal. Kuś geeft een lange en hoge pass. Tascău rent richting de bal. Tascău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Budowlany - CPN Poryjewo 9:0

75e minuut.
Kuś rent richting de bal. Kuś met een sublieme pass. Buttiens rent richting de bal. Tascău onderschept slim de pass. Tascău draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Sóspataki geeft een hoge lob. Buttiens rent richting de bal. Tascău onderschept slim de pass. Tascău schiet op doel. Bluszcz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Budowlany - CPN Poryjewo 10:0

87e minuut.
Doeltrap. Bluszcz met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Šulda de bal. Kuś is nu in balbezit. Kuś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Budowlany 23%, CPN Poryjewo 77%.
Lech Budowlany - CPN Poryjewo 10:0