Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CPN Poryjewo Lech Budowlany
poli Tactiek Dędka
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
30.8 gemiddelde waardering 45.7
weak Schieten very good
adequate Passen adequate
average Verdedigen solid


3e minuut.
Petri met een harde bal richting middenveld. Kuśmierzak kopt de bal weg. Listkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Listkiewicz geeft de bal voor. Tascău maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Zygierewicz passt de bal met de wreef. Kuś probeert naar een medespeler te passen. Buttiens rent richting de bal. Tascău verovert de bal door een tackle van achteren. Tascău haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Wrona rent richting de bal. Serfel probeert naar een medespeler te passen. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Lech Budowlany 0:1

12e minuut.
Zygierewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Tascău de bal. Tascău draait met de bal, schiet en ... Petri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Lech Budowlany 0:2

19e minuut.
Kuś geeft een hoge lob. Tascău kopt de bal weg. Tascău is nu in balbezit. Tascău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Lech Budowlany 0:3

20e minuut.
Kuśmierzak probeert naar een medespeler te passen. Zygierewicz is nu in balbezit. Zygierewicz passt de bal met de wreef. Tascău is nu in balbezit. Tascău draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kuśmierzak rent richting de bal. Kuśmierzak geeft een hoge lob. Tascău rent richting de bal. Tascău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Lech Budowlany 0:4

24e minuut.
Rucht speelt de bal door. Listkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Listkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Tascău is nu in balbezit. Tascău schiet op doel. Bluszcz bokst de bal weg.

37e minuut.
Wrona rent richting de bal. Petri is nu in balbezit. Tascău rent richting de bal. Tascău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Lech Budowlany 0:5

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuś met een snelle inworp. Kuśmierzak probeert naar een medespeler te passen. Tascău rent richting de bal. Tascău haalt uit met een fantastische trap. Paal! Wrona rent richting de bal. Wrona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Zygierewicz passt de bal in één keer door. Kuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuś speelt de bal door. Tascău rent richting de bal. Tascău draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bluszcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Serfel heeft problemen om de bal te vangen. Wrona verovert de bal door een tackle van achteren. Wrona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Lech Budowlany 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CPN Poryjewo 65%, Lech Budowlany 35%.
CPN Poryjewo - Lech Budowlany 0:6

48e minuut.
Śniadecki geeft een lange en hoge pass. Truie kopt de bal weg. Kuśmierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierzak geeft een hoge lob. Tascău is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zygierewicz neemt de hoekschop. Wrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Listkiewicz passt de bal zonder na te denken. Petri bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrona onderschept slim de pass. Wrona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Lech Budowlany 0:7

54e minuut.
Tascău passt de bal in één keer door. Listkiewicz met een sublieme pass. Wrona rent richting de bal. Wrona haalt uit met een fantastische trap. Bluszcz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Śniadecki heeft problemen om de bal te vangen. Kuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucht begaat een overtreding. Kuś raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kuś kan niet meer verder spelen. Kuśmierzak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tascău springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Kuśmierzak passt de bal met de wreef. Zygierewicz is nu in balbezit. Zygierewicz probeert naar een medespeler te passen. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bluszcz met een harde bal richting middenveld. Śniadecki kopt de bal weg. Daar is Buttiens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tascău is nu in balbezit. Tascău draait met de bal, schiet en ... Paal!

59e minuut.
Buttiens rent richting de bal. Tascău verovert de bal door een tackle van achteren. Tascău passt de bal met de wreef. Wrona rent richting de bal. Wrona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Lech Budowlany 0:8

60e minuut.
Tascău passt de bal in één keer door. Zygierewicz heeft problemen om de bal te vangen. Zygierewicz speelt de bal door. Tascău rent richting de bal. Tascău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Lech Budowlany 0:9

61e minuut.
Balaskó met een sublieme pass. Zabielski heeft problemen om de bal te vangen. Tascău verovert de bal door een tackle van achteren. Wrona rent richting de bal. Wrona draait met de bal, schiet en ... Bluszcz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Inworp. Listkiewicz met een snelle inworp. Azəroğlu is nu in balbezit. Kuśmierzak onderschept slim de pass. Kuśmierzak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Zygierewicz rent richting de bal. Zygierewicz passt de bal in één keer door. Wrona rent richting de bal. Wrona haalt uit met een fantastische trap. Bluszcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Lech Budowlany 0:10

71e minuut.
Daar is Listkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Listkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Wrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrona haalt uit met een fantastische trap. Bluszcz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Lech Budowlany 0:11

80e minuut.
Listkiewicz rent richting de bal. Listkiewicz passt de bal zonder na te denken. Wrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrona schiet op doel. Bluszcz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Presa geeft de bal voor. Tascău is nu in balbezit. Wrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrona schiet op doel. Bluszcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Lech Budowlany 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CPN Poryjewo 71%, Lech Budowlany 29%.
CPN Poryjewo - Lech Budowlany 0:12