Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lech Budowlany GO AHEAD HAWKS
Dędka Tactiek 69
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
47.5 gemiddelde waardering 51.5
very good Schieten solid
average Passen solid
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Kuś met de inworp. Kuśmierzak is nu in balbezit. Kuśmierzak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zygierewicz de bal. Zygierewicz geeft een lange en hoge pass. Conde Carbo bokst de bal weg.

5e minuut.
Kropka passt de bal zonder na te denken. Artaza is nu in balbezit. Artaza passt de bal in één keer door. Gonatas rent richting de bal. Gonatas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Conde Carbo probeert naar een medespeler te passen. Pachtmann probeert de bal aan de voet te houden. Kuś met een sublieme pass. Zygierewicz rent richting de bal. Zygierewicz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kuśmierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierzak geeft de bal voor. Daar is Tascău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tascău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Budowlany - GO AHEAD HAWKS 1:0

24e minuut.
Zygierewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rajčan probeert naar een medespeler te passen. Zygierewicz rent richting de bal. Tascău is nu in balbezit. Tascău draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Rafalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gonatas heeft problemen om de bal te vangen. Gonatas geeft een hoge lob. Artaza springt en kopt de bal. Steffens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lech Budowlany - GO AHEAD HAWKS 1:1

31e minuut.
Rafalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zygierewicz geeft een lange en hoge pass. Piechniczek heeft problemen om de bal te vangen. Tascău is nu in balbezit. Tascău draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Truie kopt de bal weg. Artaza rent richting de bal. Artaza passt de bal in één keer door. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kropka passt de bal met de wreef. Dasong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dasong passt de bal zonder na te denken. Artaza rent richting de bal. Artaza draait met de bal, schiet en ... Steffens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Budowlany 56%, GO AHEAD HAWKS 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lech Budowlany - GO AHEAD HAWKS 1:1

53e minuut.
Presa rent richting de bal. Presa geeft een hoge lob. Kuśmierzak is nu in balbezit. Kuśmierzak passt de bal in één keer door. Wrona rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Kropka heeft problemen om de bal te vangen. Sóspataki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sóspataki geeft een lange en hoge pass. Wrona rent richting de bal. Wrona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Wrona is nu in balbezit. Wrona geeft een hoge lob. Rafalski is nu in balbezit. Tascău verovert de bal door een tackle van achteren. Tascău draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kuśmierzak passt de bal met de wreef. Wrona is nu in balbezit. Piechniczek verovert de bal door een tackle van achteren. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sóspataki speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kropka neemt de hoekschop. Gonatas kopt de bal weg. Visgailis heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kuśmierzak kopt de bal weg. Čvarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrona verovert de bal door een tackle van achteren. Wrona probeert de bal met de borst te controleren. Wrona schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Wrona stond buitenspel. Městský komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Čvarak geeft een hoge lob. Zygierewicz kopt de bal weg. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Budowlany - GO AHEAD HAWKS 2:1

81e minuut.
Mantovani onderschept slim de pass. Visgailis geeft een lange en hoge pass. Tascău kopt de bal weg. Wrona rent richting de bal. Wrona draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Zygierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygierewicz met een sublieme pass. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău haalt uit met een fantastische trap. Conde Carbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Budowlany - GO AHEAD HAWKS 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Budowlany 51%, GO AHEAD HAWKS 49%.
Lech Budowlany - GO AHEAD HAWKS 3:1