Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zegrze Nieporęt FC Gwiazda
Normal Tactiek sss..
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 55
redelijk Schieten uitstekend
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Lasek verovert de bal door een tackle van achteren. Lasek probeert naar een medespeler te passen. Gorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelli draait met de bal, schiet en ... Saldívar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - FC Gwiazda 0:1

9e minuut.
Matov geeft een lange en hoge pass. Tooming kopt de bal weg. Goleador met een sublieme pass. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Cimera kopt de bal weg. Lasek probeert naar een medespeler te passen. Tekiralp rent richting de bal. Gorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - FC Gwiazda 0:2

21e minuut.
Gorelli is nu in balbezit. Gorelli speelt de bal door. Lasek met een sublieme pass. Tekiralp rent richting de bal. Tekiralp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Navarro met de inworp. Matov is nu in balbezit. Gorelli onderschept slim de pass. Gorelli geeft een lange en hoge pass. Tekiralp maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Saldívar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Gorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralp is nu in balbezit. Kolat bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralp onderschept slim de pass. Tekiralp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - FC Gwiazda 0:3

38e minuut.
Saldívar speelt de bal door. Lasek is nu in balbezit. Lasek passt de bal zonder na te denken. Daar is Gorelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Navarro passt de bal zonder na te denken. Gorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. de Theux de Meylandt is nu in balbezit. Navarro rent richting de bal. Navarro geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Atmodjo verovert de bal door een tackle van achteren. Atmodjo passt de bal in één keer door. de Theux de Meylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelli verovert de bal door een tackle van achteren. Gorelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zegrze Nieporęt 62%, FC Gwiazda 38%.
Zegrze Nieporęt - FC Gwiazda 0:3

47e minuut.
Saldívar met een sublieme pass. Navarro kopt de bal weg. Moczulski is nu in balbezit. Gorelli onderschept slim de pass. Gorelli schiet op doel. Saldívar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Doeltrap. Saldívar met een harde bal richting middenveld. Navarro kopt de bal weg. Gorelli is nu in balbezit. Gorelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - FC Gwiazda 0:4

52e minuut.
Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goleador met een snelle inworp. Navarro geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kolat kopt de bal weg. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek passt de bal met de wreef. Tekiralp heeft problemen om de bal te vangen. Tekiralp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Huczała bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleador verovert de bal door een tackle van achteren. Goleador probeert naar een medespeler te passen. Lorenzetti is nu in balbezit. Lorenzetti geeft een hoge lob. Saldívar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Tekiralp passt de bal zonder na te denken. Huczała bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralp rent richting de bal. Gorelli rent richting de bal. Gorelli draait met de bal, schiet en ... Saldívar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tekiralp bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lorenzetti zal de hoekschop nemen. Gorelli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - FC Gwiazda 0:5

61e minuut.
Klungelig pakt Moczulski de bal. Lorenzetti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koral. Lorenzetti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lorenzetti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kolat trapt de bal weg van het doel. Lasek heeft problemen om de bal te vangen. Lasek met een sublieme pass. Gorelli is nu in balbezit. Gorelli haalt uit met een fantastische trap. Saldívar bokst de bal weg.

70e minuut.
Goleador met een sublieme pass. Gorelli is nu in balbezit. Gorelli probeert naar een medespeler te passen. Lorenzetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lorenzetti probeert naar een medespeler te passen. Tekiralp rent richting de bal. Tekiralp passt de bal met de wreef. Gorelli rent richting de bal. Gorelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Huczała bereikt de bal nog maar net als eerste. Huczała passt de bal met de wreef. Pflaume speelt de bal door. Stangalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Stangalini draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - FC Gwiazda 1:5

79e minuut.
Goleador passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Moczulski de bal. Lasek probeert naar een medespeler te passen. Goleador geeft een lange en hoge pass. Tekiralp maakt een snoekduik en kopt de bal. Saldívar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Kolat geeft een hoge lob. Stangalini heeft problemen om de bal te vangen. Lasek probeert naar een medespeler te passen. Tekiralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralp haalt uit met een fantastische trap. Saldívar bokst de bal weg. Gorelli is nu in balbezit. Gorelli schiet op doel. Saldívar bokst de bal weg.

81e minuut.
Kolat geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lorenzetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lasek rent richting de bal. Lasek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Stangalini speelt de bal door. Klungelig pakt Cimera de bal. Cimera probeert naar een medespeler te passen. Gorelli rent richting de bal. Gorelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Doeltrap. Saldívar trapt de bal weg. Goleador met een sublieme pass. Gorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelli haalt uit met een fantastische trap. Saldívar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tekiralp rent richting de bal. Tekiralp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - FC Gwiazda 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zegrze Nieporęt 81%, FC Gwiazda 19%.
Zegrze Nieporęt - FC Gwiazda 1:6