Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gwiazda Zegrze Nieporęt
sss.. Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 40.7
solide Schieten redelijk
matig Passen matig
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Lasek passt de bal in één keer door. Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu passt de bal zonder na te denken. Matuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Navarro passt de bal met de wreef. Goleador bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleador passt de bal in één keer door. Lupescu rent richting de bal. Lupescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Droz probeert naar een medespeler te passen. Navarro is nu in balbezit. Navarro geeft een lange en hoge pass. Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu schiet op doel. Saldívar bokst de bal weg.

20e minuut.
Lorenzetti met een snelle inworp. Lasek rent richting de bal. Lasek geeft de bal voor. Klungelig pakt Lupescu de bal. Lupescu haalt uit met een fantastische trap. Saldívar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Lasek passt de bal met de wreef. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro passt de bal met de wreef. Lupescu rent richting de bal. Lupescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Zegrze Nieporęt 1:0

24e minuut.
Cimera geeft de bal voor. Inworp. Babin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stangalini rent richting de bal. Stangalini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Babin neemt de hoekschop. Tooming is nu in balbezit. Tooming schiet op doel. Kokologiannakis bokst de bal weg.

32e minuut.
Pflaume verovert de bal door een tackle van achteren. Pflaume geeft een lange en hoge pass. Tooming is nu in balbezit. Tooming draait met de bal, schiet en ... Kokologiannakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gwiazda - Zegrze Nieporęt 1:1

34e minuut.
de Theux de Meylandt geeft de bal voor. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek passt de bal zonder na te denken. Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu schiet op doel. Saldívar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazda 48%, Zegrze Nieporęt 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gwiazda - Zegrze Nieporęt 1:1

50e minuut.
Goleador probeert naar een medespeler te passen. Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachomirski verovert de bal door een tackle van achteren. Lupescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lupescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lorenzetti rent richting de bal. Lorenzetti geeft de bal voor. de Theux de Meylandt is nu in balbezit. Lupescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lupescu schiet op doel. Saldívar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Zegrze Nieporęt 2:1

55e minuut.
Lasek probeert naar een medespeler te passen. Navarro rent richting de bal. Navarro passt de bal in één keer door. Goleador bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleador geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Goleador met een snelle inworp. Navarro rent richting de bal. Matov begaat een overtreding. Matov krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Inworp. Ansary komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Atmodjo geeft de bal voor. Lupescu is nu in balbezit. Lupescu passt de bal met de wreef. Matuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszewski schiet op doel. Saldívar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Zegrze Nieporęt 3:1

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raffin komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Inworp. Kalynychenko komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Hovsepyan geeft een hoge lob. Navarro rent richting de bal. Navarro geeft een lange en hoge pass. Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Zegrze Nieporęt 4:1

86e minuut.
Navarro met een sublieme pass. Lupescu heeft problemen om de bal te vangen. Czachomirski rent richting de bal. Lupescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lupescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazda 22%, Zegrze Nieporęt 78%.
FC Gwiazda - Zegrze Nieporęt 4:1