Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roossoneri CPN Poryjewo
sedorf Tactiek poli
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 31.3
outstanding Schieten weak
solid Passen adequate
solid Verdedigen average


1e minuut.
Balaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino onderschept slim de pass. Quirino geeft een lange en hoge pass. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino geeft de bal voor. Puga rent richting de bal. Klungelig pakt Puga de bal. Puga schiet op doel. Paal!

10e minuut.
Jurczyk passt de bal met de wreef. Puga rent richting de bal. Puga geeft de bal voor. Paczkowski kopt de bal weg. Puga rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Apostolescu met een sublieme pass. Petri is nu in balbezit. Paczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Paczkowski schiet op doel. Bluszcz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - CPN Poryjewo 1:0

17e minuut.
Apostolescu speelt de bal door. Paczkowski rent richting de bal. Petri verovert de bal door een tackle van achteren. Petri geeft de bal voor. Quirino geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Zabielski de bal onder controle te krijgen. Pischedda rent richting de bal. Pischedda passt de bal in één keer door. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mâţea geeft de bal voor. Vienosalmi heeft problemen om de bal te vangen. Azəroğlu is nu in balbezit. Vienosalmi verovert de bal door een tackle van achteren. Vienosalmi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paczkowski is nu in balbezit. Paczkowski draait met de bal, schiet en ... Bluszcz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - CPN Poryjewo 2:0

27e minuut.
Puga is nu in balbezit. Puga geeft de bal voor. Petri bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski onderschept slim de pass. Paczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - CPN Poryjewo 3:0

30e minuut.
Pischedda is nu in balbezit. Pischedda geeft een hoge lob. Apostolescu kopt de bal weg. Paczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Paczkowski schiet op doel. Bluszcz bokst de bal weg. Klungelig pakt Petri de bal. Puga rent richting de bal. Puga draait met de bal, schiet en ... Petri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Rucht de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jurczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Tudose geeft de bal voor. Jurczyk kopt de bal weg. Daar is Buttiens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Petri de bal. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Puga neemt de hoekschop. Bluszcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paczkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Bluszcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - CPN Poryjewo 4:0

36e minuut.
Azəroğlu speelt de bal door. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu geeft de bal voor. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. Bluszcz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Serfel speelt de bal door. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu passt de bal zonder na te denken. Puga bereikt de bal nog maar net als eerste. Puga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - CPN Poryjewo 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roossoneri 31%, CPN Poryjewo 69%.
Roossoneri - CPN Poryjewo 5:0

49e minuut.
Buttiens kopt de bal weg. Mâţea geeft de bal voor. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski draait met de bal, schiet en ... Bluszcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - CPN Poryjewo 6:0

54e minuut.
Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttiens is nu in balbezit. Paczkowski onderschept slim de pass. Jurczyk rent richting de bal. Jurczyk draait met de bal, schiet en ... Bluszcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puga met de inworp. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu geeft een lange en hoge pass. Jurczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Puga rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Puga zal de hoekschop nemen. Paczkowski springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Jurczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jurczyk geeft een lange en hoge pass. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski draait met de bal, schiet en ... Bluszcz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - CPN Poryjewo 7:0

69e minuut.
Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski passt de bal zonder na te denken. Jurczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczyk haalt uit met een fantastische trap. Bluszcz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - CPN Poryjewo 8:0

70e minuut.
Inworp. Jachymiak komt het veld opgelopen. Bratchyk komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Quirino is nu in balbezit. Quirino geeft de bal voor. Bratchyk is nu in balbezit. Bratchyk geeft een hoge lob. Paczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Bluszcz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - CPN Poryjewo 9:0

77e minuut.
Zabielski passt de bal met de wreef. Petri rent richting de bal. Paczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. Bluszcz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - CPN Poryjewo 10:0

79e minuut.
Melo da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Paczkowski passt de bal met de wreef. Bratchyk is nu in balbezit. Bratchyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bratchyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratchyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - CPN Poryjewo 11:0

81e minuut.
Vienosalmi verovert de bal door een tackle van achteren. Vienosalmi met een sublieme pass. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski draait met de bal, schiet en ... Bluszcz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - CPN Poryjewo 12:0

85e minuut.
Quirino speelt de bal door. Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Śniadecki is nu in balbezit. Mâţea onderschept slim de pass. Mâţea geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Petri de bal. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roossoneri 31%, CPN Poryjewo 69%.
Roossoneri - CPN Poryjewo 12:0