Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lesznowolskie Grajki GO AHEAD HAWKS
541 my Tactiek 69
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48.8 gemiddelde waardering 50.6
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Tomić met een sublieme pass. Daar is Mallo Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mallo Castro met een sublieme pass. Tomić rent richting de bal. Tomić schiet op doel. Conde Carbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Rafalski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asprilla met de inworp. Tomić rent richting de bal. Tomić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Mallo Castro rent richting de bal. Rafalski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Asprilla. Asprilla krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Tamborini speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Feller de bal onder controle te krijgen. Artaza rent richting de bal. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Pachtmann verovert de bal door een tackle van achteren. Pachtmann probeert naar een medespeler te passen. Gonatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonatas geeft een lange en hoge pass. Mantovani krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesznowolskie Grajki - GO AHEAD HAWKS 0:1

13e minuut.
Dasong rent richting de bal. Dasong geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Artaza de bal. Mantovani is nu in balbezit. Mantovani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Doeltrap. Prado komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Klungelig pakt Mantovani de bal. Tamborini is nu in balbezit. Tamborini geeft de bal voor. Seibt bereikt de bal nog maar net als eerste. Seibt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lesznowolskie Grajki - GO AHEAD HAWKS 1:1

22e minuut.
Asprilla met een sublieme pass. Daar is Mallo Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mallo Castro geeft een lange en hoge pass. Seibt is nu in balbezit. Seibt schiet op doel. Conde Carbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Fabbio rent richting de bal. Gridean rent richting de bal. Gridean speelt de bal door. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado haalt uit met een fantastische trap. Conde Carbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Rajčan geeft een hoge lob. Kropka probeert naar een medespeler te passen. Mantovani rent richting de bal. Mantovani passt de bal met de wreef. Kropka geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Bihun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Marks heeft problemen om de bal te vangen. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Marks onderschept slim de pass. Marks geeft een lange en hoge pass. Čvarak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Prado probeert naar een medespeler te passen. Piechniczek is nu in balbezit. Piechniczek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Seibt de bal. Seibt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesznowolskie Grajki 52%, GO AHEAD HAWKS 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lesznowolskie Grajki - GO AHEAD HAWKS 1:1

50e minuut.
Piechniczek is nu in balbezit. Piechniczek speelt de bal door. Kropka speelt de bal door. Mantovani is nu in balbezit. Mantovani haalt uit met een fantastische trap. Bihun bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kropka neemt de hoekschop. Pachtmann krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pachtmann speelt de bal door. Gonatas probeert naar een medespeler te passen. Marks is nu in balbezit. Artaza onderschept slim de pass. Artaza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Feller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Tamborini speelt de bal door. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprilla met een sublieme pass. Mallo Castro rent richting de bal. Mallo Castro geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Čvarak geeft de bal voor. Bauta controleert de bal met de borst. Kropka onderschept slim de pass. Kropka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Piechniczek onderschept slim de pass. Feller geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Piechniczek de bal onder controle te krijgen. Seibt bereikt de bal nog maar net als eerste. Seibt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bauta is nu in balbezit. Bauta passt de bal in één keer door. Mantovani is nu in balbezit. Artaza is nu in balbezit. Artaza schiet op doel. Bihun bokst de bal weg. Tamborini met een sublieme pass. Dasong geeft een lange en hoge pass. Marks heeft problemen om de bal te vangen. Dasong rent richting de bal. Dasong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Městský komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Mallo Castro is nu in balbezit. Asprilla rent richting de bal. Asprilla speelt de bal door. Seibt rent richting de bal. Seibt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesznowolskie Grajki - GO AHEAD HAWKS 2:1

86e minuut.
Městský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mallo Castro speelt de bal door. Seibt is nu in balbezit. Seibt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesznowolskie Grajki - GO AHEAD HAWKS 3:1

89e minuut.
Pachtmann passt de bal met de wreef. Mallo Castro is nu in balbezit. Mallo Castro geeft een lange en hoge pass. Seibt is nu in balbezit. Seibt schiet op doel. Conde Carbo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prado rent richting de bal. Prado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesznowolskie Grajki - GO AHEAD HAWKS 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesznowolskie Grajki 56%, GO AHEAD HAWKS 44%.
Lesznowolskie Grajki - GO AHEAD HAWKS 4:1