Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GO AHEAD HAWKS Lesznowolskie Grajki
69 Tactiek 541 my
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 50.3
solide Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Bauta rent richting de bal. Bauta geeft een hoge lob. Seibt bereikt de bal nog maar net als eerste. Seibt draait met de bal, schiet en ... Conde Carbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - Lesznowolskie Grajki 0:1

6e minuut.
Fabbio met de inworp. Gridean geeft een hoge lob. Seibt bereikt de bal nog maar net als eerste. Seibt haalt uit met een fantastische trap. Conde Carbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - Lesznowolskie Grajki 0:2

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prado komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Gonatas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Marks de bal onder controle te krijgen. Mantovani is nu in balbezit. Mantovani draait met de bal, schiet en ... Bihun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Čvarak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fabbio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gridean rent richting de bal. Gridean geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dasong passt de bal in één keer door. Kropka is nu in balbezit. Kropka probeert naar een medespeler te passen. Mantovani rent richting de bal. Mantovani haalt uit met een fantastische trap. Bihun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Asprilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mallo Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallo Castro geeft de bal voor. Seibt maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - Lesznowolskie Grajki 0:3

35e minuut.
Artaza rent richting de bal. Marks tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Artaza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pachtmann met een snel genomen vrije trap. Mantovani heeft problemen om de bal te vangen. Artaza bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dasong geeft een hoge lob. Mantovani is nu in balbezit. Tamborini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tamborini krijgt een gele kaart. Mantovani raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mantovani neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - Lesznowolskie Grajki 1:3

45e minuut.
Gonatas is nu in balbezit. Gonatas probeert naar een medespeler te passen. Pachtmann geeft de bal voor. Mantovani krijgt zijn hoofd ertegen. Bihun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - Lesznowolskie Grajki 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO AHEAD HAWKS 43%, Lesznowolskie Grajki 57%.
GO AHEAD HAWKS - Lesznowolskie Grajki 2:3

50e minuut.
Piechniczek rent richting de bal. Prado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piechniczek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rajčan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bauta heeft problemen om de bal te vangen. Mantovani rent richting de bal. Mantovani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bauta onderschept slim de pass. Bauta geeft de bal voor. Seibt is nu in balbezit. Seibt draait met de bal, schiet en ... Conde Carbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - Lesznowolskie Grajki 2:4

64e minuut.
Gridean met de inworp. Čvarak met een sublieme pass. Tamborini geeft een lange en hoge pass. Seibt is nu in balbezit. Seibt haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - Lesznowolskie Grajki 2:5

71e minuut.
Doeltrap. Městský komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Seibt heeft problemen om de bal te vangen. Piechniczek verovert de bal door een tackle van achteren. Piechniczek geeft de bal voor. Městský rent richting de bal. Městský schiet op doel. Bihun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - Lesznowolskie Grajki 3:5

80e minuut.
Pachtmann rent richting de bal. Pachtmann passt de bal in één keer door. Mantovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani haalt uit met een fantastische trap. Bihun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GO AHEAD HAWKS - Lesznowolskie Grajki 4:5

84e minuut.
Mallo Castro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piechniczek rent richting de bal. Piechniczek geeft een lange en hoge pass. Mantovani rent richting de bal. Mantovani draait met de bal, schiet en ... Bihun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Artaza rent richting de bal. Artaza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GO AHEAD HAWKS - Lesznowolskie Grajki 5:5

88e minuut.
Feller geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rafalski met een snelle inworp. Městský rent richting de bal. Městský geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO AHEAD HAWKS 43%, Lesznowolskie Grajki 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GO AHEAD HAWKS - Lesznowolskie Grajki 5:5